|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 29> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Засега сум повеќе присутен на идивиди одколку на кајгана,кој е подобар,незнам,поради претходно наведеното.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мене Идивиди е прв и последен,на други форуми не сум активен,имам заедно на сите 100 поста.
Пример Кајгана го фалат имал членови многу. Во ред 26000 и нешто регистрирани а пред неколку дена забележав во тој ден имаше само,прво 3 родендени а после еден рефреш останаа 2 родендени. Е сега никако не ми диктува тоа. 26000 регистрирани а во денот само 3 или 2 родендени. Нешто смрди тука. Некој сака некоја дубара да прави. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам,само тука пишувам
|
|
Marck
Нов член Регистриран: 15.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kiko19972
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идивиди , Бадијала и Warez-mk.
Тие ми се забавни и тоа највеке!!! |
|
Windows XP зависник засекогаш
|
|
rossonerka
Нов член Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На кајгана треба посебно да подесиш опција дали сакаш да се гледа твоето годиште и датата кога си роден. Тоа не е задолжително. Така да ако не подесиш не пишува кој ден ти е роденден. За мене кајгана е најдобриот форум |
|
за да си ги оствариш твоите љубивни соништа соништа, најпрво разбуди се!
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idividi i kajganaaaa i toj forum kaj so sum ja moderator,milenici i use eden kaj so ke stanam moderator
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nemam mnooogu vreme da posetuvam forumi byt the best is IDIVIDI... jas sum samo na ovoj forum i nema sansi da go zamenam....
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nezamenliv e didvidi taka da ne go menjam za nisto na svetot
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
didvidi i jas toj
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па се знае,нелиИДИВИДИ,,,инаку не би иделе сите овде...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ia111
Нов член Регистриран: 06.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има многу форуми на македонската интернет мрежа. Идивиди форумот е добар, ова го зборам искрено не дека сум на страницата на Идивиди. На пример форумот на Кајгана веќе искрено губи од популарност. Моментално најнов форум е Опсесија.Мк ви предлагам да го посетите.
|
|
ЉуБиЦа
Нов член Регистриран: 21.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па.. Кајгана, бадијала и овој. А најнов сеа за сеа после опсесија е акотиеодсадно.. Кој сака нека го ѕирне (www.akotiedosadno.com)
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум се зачленил на МНООООООООГУ дуги форуми ам овој е дефинитивно најдобар. БРАВО ЗА ПЕРУН И СИТЕ ОСТАНАТИ.
Изменето од Schumacher - 24.Мај.2009 во 22:22 |
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |