|
КАДЕ СТЕ? |
Внеси реплика | страница <12345 20> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mlada si uste za zaminuvanje sama tamu... za sega edinstven nacin za da zamines vo canada so 15 god ti e ako imas nekoj rodnina tamu, pa toj da te posvoi sfakas?? razmisli za toa ako imas sepak nekogo tamu... |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Macedalien
Сениор Регистриран: 15.Април.2005 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Catalunya!!!!
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Замисли колку не респектира цел свет..за една МК мала никаква се водат 300 политики во светот, се прават војни на балканот...Размисли колку вредиме за другите од тука, и што значи респект. 2.Чистоќа хахха, кога Холандија Грција и уште некој понечисти земји ќе бидат почисти од МК тогаш може за ова да разговараме....ама смешно е 3 АААА да за рекла казала Европјаните прават анкети хаха и ова е смешно (no coment ) just ( да ти укажам на твоето "Големограѓанство"што исфрла овакви реченици. 4. За работа точно дека во Мк не се работи многу, но тоа се други фактори политички кој верувам не ги разбираш, а дека се сака да се работи се сака.. Да редам 5 то ?... ај уште нешто.. Еу е толку крефка, што ако прими уште една тура на држави за членки и не знаат дали ќе опстане а дали ќе се растури....Еден хаос у франција и целата се здрма, кај нас тенкови пукаа па ништо... ууууу ама Еу ќе имаме... хахаха Ај не редам уште зш ќе те замислам многу, ќе се вратиш у МК , после ја крив |
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Факти срц факти... + Германија не е европа, Германија си е Германија..... то је ништо повеќе, а зборувавме за Еу колку што знам, јас барем знам...ама ти мешас баби жаби и + некој црв ставаш. Али ме измори објаснувајќи со твоето несваќање, такада имаш едно поздравче од мене....
|
|
|
|
teofil
Група Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav do brmm .stvarno se potrudi da i objasnis nekoi raboti na t.n. viktorija."devojkava ocigledno se ima pokondureno od neodamna i misli deka ima pravo da dava nekoi izjavi bez da gi misli.ako ne e po poteklo od makedonija neznam zosto tolku bila zasegnata so toa kako se zivee vo makedonija a informacii ima od nekoj "makedonec" koj izlegol nadvor od makedonija i misli deka ozboruvajci ja svojata zemja ce se napravi bogat.a ako "viktorija"e makedonka togas ima edna edna ednostavna izreka za nea "si gi fatila parite".bidi ona sto si nie sme makedonci so eu ili bez nea pak burek , i chorba ce jademe.i skopsko ce pieme.
|
|
teofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako zborime za germanija ne e bas se tolku sjajno ni tamu cekaj samo neka se nakotat turcite i komsiive nasi .kolku dzamii imase vo germanija pred samo 15 godini kolku ima denes?
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temata e KADE STE (nasi makedonci niz svetot!!).....
moram ama i da dodavam,deka vasata konverzacija e u red,a ako ima nasi u germanija sto sakat da diskutirat kako im se svigja tam,ke napraime topik...... |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anglija,London
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
teofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toronto -canada |
|
Kaneo
Група Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zosto? Mislis deka tuka (jas sum vo Kanada) e poubavo? E, ne e. Ako si bila pa ti se dopagja, vo red. Ama ako ne si bila, prvo dojdi i posedi si nekolku meseci. I toa preku zima. Taka najubavo ke vidis kakov e realno zivotot tuka. |
|
Ericsson
Нов член Регистриран: 23.Февруари.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Garfield, New Yersey USA
KANEO vo pravo si neka dojdat da ziveat edno 7-8 meseci pa ke postavam prasanje ?? STO VI SE DOPAGA TUKA ?? vaka moj rodnini za koj so ke uspeeme da sredime viza ke dojdat, ke prosetaat i extra bilo vo USA ..ne e taka! Inace do skoro imav 1,2m sneg vo dvor, nemozev kolata da ja mrdnam -ladno zimo POZDRAV DO SITE A NAJMNOGU DO MAKEDONIJA |
|
Only man can halp mankind
|
|
dambi5
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve me vo Romanija mnogu e ladno brrrrrrrrrrrrrrr |
|
смеењето го продолжува животот
|
|
guster
Нов член Регистриран: 07.Март.2006 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tamu daleku, daleku do rodnijot kraj, tamo sne kade sto sekojden ni kazuvat deka ne sme pozelni |
|
Внеси реплика | страница <12345 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |