|
Охрид |
Внеси реплика | страница <12345 30> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto se zanesuvate,koga bi mozelo slobodno da se izleze od drzavava samo glupacite bi odele na odmor vo ohrid!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
dambi5
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ohrid e raj na zemjava ne bi go smenila za bilo koj drug grad. ubavini vo bilo koe vreme i na bilo koe mesto |
|
смеењето го продолжува животот
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa, IZGLEDA DAMBI 5 NE MRDNALA PODALEKU OD NEJZINIOT RAJ!AMA, IMA VREME SEUTE E MLADA!
|
|
judofenka
Нов член Регистриран: 08.Февруари.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi napisa "samo glupacite bi odmorali vo ohrid". ne znam sto da recam, jas ne mislam deka 10 000 luge every year sa glupaci...
|
|
pipilotka
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=judofenka]nekoi napisa "samo glupacite bi odmorali vo ohrid". ne znam sto da recam, jas ne mislam deka 10 000 luge every year sa glupaci... Od tie 10000, 9500 bi otisle nadvor od zemjata koga bi mozele lesno toa da go na pravat!   ;   ;   ;   ;   ;   ;   ;   ;   ;   ;   ;
|
|
Гери
Нов член Регистриран: 16.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охрид и много хубав градр който отнесе моето сърце. |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ke ti go prostam ova ater za nickot koj dovolno kazuva ...... |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A,da go objasnis toj ater.Nekako ne go razbiram.Osven deka mi prostuvas!Shto mi prostuvash?Toa e TOKMU TAKA(od kavadarci),manje vishe,nekoj procent!!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А дали се глупи сите оние странци сто доаѓаат во Охрид за да ги видат неговите убавини,но да повекето Македонци и не ја знаат вистинската убавина на Охрид па нека си останат и неуки и необразовани
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, ке објаснам и тоа како . Најпрво , мојот коментар кон твојот пост беше една суптилна шега . Сепак како што гледам ке морам да ја објаснам. Во моментов тешко ми е да најдам баланс помеѓу тоа што навистина сакам да ти го кажам и мојот принцип на убедување дека нивото на размена на мислења на форумов треба да е на највисоко ниво на култура и меѓусебно почитување . Како и де е , знаеш велат дека ако сам не се почитуваш ни друг нема да те почитува ..........ако е точна локацијата од каде пишуваш и ако на тоа го додадам твојот коментар кон еден бисер на нашата каква е таква е татковина ни ,не можам да не те посоветувам ,да не си ја потценуваш татковината . И уште нешто , можеби токму тој град на некого му е длабоко емотивно врежан во душата...................те поздравувам со надеж дека еден ден можеби заедно ке пиеме кафе покрај езеро .......
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusaj,ustvari citaj delfin!Toa sto navistina sakash da mi go kazes kolku sto znam ima nacin nikoj drug da ne go procita.iI pak ke ti ostane tvoeto nivo na ista visina vo ochite na drugite.Ne se vozdrzuvaj!!Stom si do tolku kulturen i vozvisen.Ako site prepiski se vodat samo na toa nivo,ne veruvam deka ke privlecat pogolem broj slushateli,mislam chitateli.A,sto se odnesuva do tvojot Biser ne kazuvam nesto sto ne e zasluzeno.Sum bil jas vo Ohrid nekolku pati ama ne gledam nesto koj znae sto.Pak se fakash za istorijata.Tie sto tuka najmnogu go falat se mnogu mladi,mozebi prvpat odat nekade sami.Tie se vo drustvo kaj i da se ubavo ke si pominat........A sto se odnesuva do strancite,pa tie tamu ne odat poedinecno tuku samo organizirano! Da odime ova leto da vidime kolku ke gi ima sami so svoja kola,kako sto mozes da gi vidis na primer vo grcija.Ne veruvam deka ke najdeme nekoi!Ne fali nikoj tolku, zasto od mnogu pofalbi i slicno tesko deka ke napreduva. Kritikite poveke stimuliraat otkolku falenjata.Ama, samo vo normalni zemji. Pa, MOZEBI.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се лажеш многу странци има во Охрид,јас невикам дека за младите ја има пирамидата од Ротердам ама од Ротердам доаѓаат во Македонија за да ги видат работите што младите на жалост ке сватат дека ги виделе и тоа кога ке напунат 30 год.Тоа е жалосно еден човек без својата цел е изгубен цел живот а Охрид му пружа на човек прво душевен мир па се останато знаеш не сме ние толку занигде као што ти мислиш има и овде добри типчиња со добри друштва што знаат да си поминат убаво и во Охрид на Плаошник без некоја луда свирка и останати реквизити
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO TI TAKA VIKAS..... |
|
Внеси реплика | страница <12345 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |