|
Кина |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Јануари.2009 во 00:58 |
dali nekogs bi otisle vo kina.jas da sakam eden vikend da otidam vo hong kong ili vo shangaj i ubavo da se prosetam...moze i da stavate nekoi ubavi sliki od gradovite vo kina
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum bila Kina Bejing i sum bila vo Hainan i vo Shanghaj.
Prekrasna zemnja , malce prljava no dinamicna , ubavi parkovi , super noken zivot i a za shoping ne ni pravam muabet , sve e zivo dzabe. No eden vikend ? Saglam si imas minimum 10 sati let ne se isplaka za 3-4 dena i baska togas mozis samo edno mesto da vidis Изменето од Biolica - 02.Јануари.2009 во 10:54 |
|
maki_seker4e
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro de taka ide zborot
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi sakala da otidam vo Kina, ima mnogu raboti za da se vidat, ali mora prvo da se informiram dali imat restorani za evropska hrana oti ne mozam da zamislam da jadam ku4inja i ma4ki so marmalad
|
|
^italina
Сениор Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas bi sakala da idam-mi izgleda interesno.
|
|
A closed mouth catches no flies
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kina e zemja so mitovi,legendi,cuda. I zatoa e za nas interesna i bi sakal i jas da ja posetam da ja vidam nivnata kultura i nivnata istorija.
|
|
maki_seker4e
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga bese majkata na drugarkami vo kina(neznam koj grad)na sekade im smrdelo na umreni macki,kucinja i majmuni...koga ke idam ke si kupam eden golem kufer i ke go napinam so hrana za koa ke otidam tamu da ne blujam...
|
|
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би летнал до таму да им го видам ѕидот таму само
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кина ко Кина, полна со сваштарии, само доколку некој ја посети прво нека отвори 4 очи што јаде таму. Да не ви принесат печење од пресовано куче или супа од мачка [:-&]
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum bila vo kina.....preku televizija
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
De ako sakas dajgo malku televizorot? da prosetam nekade
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi otisol samo do Hong Kong, drugoto ne me intersira - nekako mi e premnogu golemo... Me zagrizuva samo siot toj smog koga nema veter.
Hong Kong pri samrak, so 7-te milioni ziteli naseleni vo oblakoderive Изменето од Majkl - 01.Април.2009 во 16:44 |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi sakala da prosetam vo kina
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima Mek
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |