|
Кој ќе ни биде претседател? |
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Автор | ||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ve molam dadete nekoj glas poveke za Gjole - "Supak", bidejki ke ni se zakacat negovite Dpmne-ovski Komunjari i ke bide se nerealno.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубомир Данило Фрчкоски. Никој друг.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е. Ашкол сум. |
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Орлов, се сеќавам на твоите коментари за Фрчко во темата за атентатот на Глигоров и знам дека имаше поинакво мислење за него.
Што те натера толку драстично да го смениш ставот? (Не мора да одговориш, ама стварно ми е чудно...) |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас цело време се прашувам дали е ИРОНИЧЕН , дали е тој истиот човек или шо викат хрватите „нешто друго е по сриједи„.. |
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, anastea во право си. Мојот став за Фрчко е истиот ни малку не е промнет. Но, воената психологата во делот на службите има свој метод. Оној кој нешто сторил а успеал да му избега на законот дај му таква работа кава работел оној на кој тој му нанел зло. Ако добро се сеќаваш во еден пред изборен пост кој чинам дека го избриша, кога го номинираа и Фрчко за претседателски кандидат прашав само: ,,А КОГА ЌЕ БИДЕ АТЕНТАТОТ,,. Тоа беше дирекна мисла за атентат врз Фрчко доколку неговите издејствуваат за да стане претседател. И денес стојам на тој став. Сега мислам дека ме разбираш? Изменето од orlov - 02.Април.2009 во 10:48 |
||
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
loso....loso....
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Разбрав Орлов... донекаде
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема ништо лошо штом се работи за доброто на НАРОДОТ. |
||
|
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum sigurna deka go imas izbrano dobriot pat....za resenieto mislam
|
||
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас сум сигурен. Ти не си дел од мене па да знаеш што тоа јас знам и можам. Затоа нормално е за работи кои ги работата други да не си сигурен. Основно е што немаш мотив, а друго е што и вопшто не ја знаеш стратегијат а преку неа и целта што некој ја има зацртано. Според тоа немој да се сомневаш во себе, а и во друг кој има нешто креирано понесен од некој мотиви воопште. |
||
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ГОРЃЕ ИВАНОВ ќе биде претседател и јас сум за него се разбира!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |