![]() |
|
Ајде опишете кој во што е облечен |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 233> |
Автор | |
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nosam rashpar pizami edna sina druga zelena,lastice na kosata mi vitkana posto e izmrsena i papuci na nozete
Изменето од veda |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ghetto moda ;))) prilep city boys |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
II WW, 101st Airborne assault uniform, corporal rank, full-battle gear, and a Thompson.
![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
farmerce bluzice stiklice....grudi u vis......
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
бордо чевличе, црно панталонче, црно со дупчиња џемперче и фатена коса во пунџиче
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
тесно маиче на кратки , добра фармерка со ремен , спортска платнена тегет ципела , војнички кратко шишан...... Изменето од Delfin |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Тесни фармерки со низок струк , каиш со штрасеви мали,блузичка со длабок отвор боја светло розева повеке на кајсија,високи штикли.Косата ми е пустена,но сега немам толку долга коса ја скратив :)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Кадифен сум цел, како мече!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
фармерки така посветло плави-патики-тегет дуксерка ..и бела монтка-по потреба..сеа зш сум на раб у кола ми е..
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Crni somot pantoloni (farmerki model) Kosula belo crna karirana, kondura prevrtena koza crna kratko se isisav pred nekoe vreme i sega devojkite vikaat nesum bil ubav!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
црни пантоли и жолта ролка со црвени, сини зелени... ко нафрлени топчиња
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
широки тенерки адидас, блуза на кратки ракави и слушалки за добра стара музика која ми полни душа
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Тренерки CAPPA сива боја
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Crni matrix pantolni, i crno bluze so Matrix mantil se poracano od germanija
![]() ![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 233> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |