|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 457458459460461 824> |
Автор | ||||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Од секое дрво шупелка не излегува! |
||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||||
tanas__
Нов член Регистриран: 30.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Енциклопедия Британика !!!! Читай дорде можеш да читаш! А инак знаеме че можеш да пишуваш пространни реферати житиья и страдания !!! Изменето од tanas__ - 01.Април.2009 во 14:35 |
||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
За да пишуваш не треба многу, а за да напишеш нешто(реферат) тогааш треба нешто и да знаеш. Има уште нешто поедноставно од 2+2=4, а тоа е 0+0=0. |
||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||||
да бе
Сениор Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
има и една "Чукча писатель, чукча не читатель"
|
||||
tanas__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Каснаковски
Сениор Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 130 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Дај само еден доказ бе Платеник, тоа ти го кажувам од како се знаеме. Само еден. Клипови, емисии, статии и мислења на некого не ме интересираат. Барам доказ за туркомонголско потекло. Или дај доказ или признај дека 2-3 месеци се трудиш за ветерот. |
||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Танасе не се смеj!
Денес е моментот да се откажеш от името "Бугарин"! |
||||
tanas__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Яз съм веке античен македонец и немам нищо общо с туркомонголите и веке не съм прост бугарин а учен и образован македонец ! Ама Букефалот нещо нема тега напоследък ке го водим на диагностика на инжекциона! |
||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Знам јас, некои луѓе нетреба ни 5 збора да напишат. Таквите имаат способности туѓите мисли да ги читаат, а своите телепатски да ги пренесуваат. Зошто некој би се замарал кога нема потреба. Јас космомолци не сум сретнал и незнам. Ти мора од искуство да зборуваш или пак Танас ти кажал тој е постар сигурно се сеќава на Тодор Живков и неговото време? Изменето од Platenik - 01.Април.2009 во 14:53 |
||||
|
||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кажи ми што значи поимот Бугар и која е неговата етимологија? |
||||
|
||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ти не си ни едното ни другото. Ни самиот незнаеш што си! За образованоста веќе ти реков, ако самиот не си помогнеш никој нема да ти помогне. Притоа држи се до онаа: подобро молчи нека мислат луѓето дека си глуп, отколку да отвориш уста и сомневањата да се потврдат. Мислам дека доста пати досега си отворил уста! |
||||
|
||||
Каснаковски
Сениор Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 130 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Етимологии многу, која е веродостјна не знам.
Ти кажи за Македонец. |
||||
tanas__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Бугарин - е онуй нещо дето са се велили таткото, дедото и прадедото на Кърсте Мисирков и онуй навредливо нещо дето гърците са го наметнували на античките македонци со цел да ги денационализират и бугаризират! |
||||
Внеси реплика | страница <1 457458459460461 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |