|
ЛАТАС- новинар, камелеон или...??? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 28> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
podobar grb od ovoj , ZDRAVJE ......... mislam deka samo gebels e tuka nekade
Изменето од miroslav_g8 - 31.Март.2009 во 21:36 |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prodana dusa
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас гледав пола емисија. слушав денеска коментари и на работа дека било жустро.
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно Ѓунер му лепнал тужба... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за ефтини пари си ја продаде кожата...
или знае многу информации или е многу храбар...јас би додала или е многу глупав веројатно има кратка меморија... заборава како пиштеше по сите телевизии и по сите амбасади кога го поткачија Љубе Бошковски и Сашко Станинов “пријавив во полиција и во сите амбасади дека доколку бидам убиен, ќе ме убие Љубе Бошковски“ или Елиот Нес,како тој некогаш порано милуваше да го нарече Братот Љубе а потоа се продаде за еден џип.... сега сигурно му пораснала и цената |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛАТАС !!!! ТИ СИ ЦАР!!!
ЛАТАС ЗА ПРЕСЕДАТЕЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Во Македонија имавме ретка прилика да видиме демократија на телевизија - ДЕМОКРАТИЈА НЕ Е КОГА ТЕ МАВААТ ДА МОЛЧИШ - А ДА СЕ БРАНИШ НА ДЕМОКРАТСКИ НАЧИН!!!
Латас народот е со тебе - никој ништо не ти може...
ТИ ЈА КАЖА ВИСТИНАТА!!!
ЕДИНСТВЕН ЧОВЕК КОЈ ИМА СМЕЛОСТ ДА ЈА КАЖЕ ВИСТИНАТА - ЛАТАС НАјДОБРО ГИ ПОЗНАВА!!!!
ЛАТАС НИЕ СМЕ СО ТЕБЕ!!! НАРОДОТ Е НА ТВОЈА СТРАНА!!!
ЛАТАС !!!! ТИ СИ ЦАР!!!
ЛАТАС ЗА ПРЕСЕДАТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Изменето од Tetratka - 01.Април.2009 во 02:30 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууууууу...
А што толку кажа Латас? Дај бе кажете за оние што не гледале |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па најди ја емисијата ЈАДИ БУРЕК - ке се убиеш од смеење - особено ако си комуњар имаше у 10 реприза (штета шо не ја снимив) веруј ми - ја умрев - у земја потонав - се срамам шо сум за СДС п.с. ако ја најдеш - пишими ЛП Изменето од Tetratka - 01.Април.2009 во 02:30 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Читам нешто по весници, блогови... и не било баш за смеење.
Тужба доби од Ѓунер Исмаил, а тој со контратужба до ЗНМ, до Ѓунер Исмаил и Никола Гелевски од Утрински весник. П.С. Не сум комуњар. |
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја се шалам ... Нема везе - Сакам да кажам дека Латас - мислам дека никој никогаш не го видел во такво светло! - според мене : секоја чест!
Мислам дека според она што го кажа - 100% е во право, ако тоа е вистина. Човек што не сака политика - после неговите изјви - сигурно ке каже: ЛАТАС ЗА ПРЕСЕДАТЕЛ!!! Така добро, без влакна на јазикот ги исплека опозициските кандидати и организатори на протестот - шо после тоа нормално е некој да му закачи кривична пријава! Е сега тука проблемот е друг. Сите добро знаеме дека Латас е искусен новинар и добро ја познава политиката - (не од вчера се занимава со таа работа); што е тоа што кај него предизвика толку голем гнев - ако не Вистината?! За тоа јас сум негов фан и ако се занимава со политига сигурно би бил негов симпатизер. МИСЛАМ ДЕКА ЧОВЕЧКО ЗА ЧОВЕКОТ Е ДА СЕ БОРИ ЗА ВИСТИНАТА! Мила anastea имајте пријатна вечер... ако најдам некоја нова информација или видео - благовремено ке бидете известени... Идам да спијам ... |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Латас за претседател???
Добар виц А кој би му бил противкандидат, Бранко Геровски? |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Напад/контанапад..тужба/контратужба....Ѓунер го тужи Латас/ Латас го тужи Ѓунер...Латас вели бил само граѓанин -гостин во емисија, останатите велат новинарот Латас повикува на омраза...и така до недоглед. Преземено од Вечер...
По избори - на СУД! Драган Павловиќ Латас ги тужи ЗНМ, поранешниот портпарол на Владата на СДСМ и сегашен шеф на Штабот на Фрчковски, како и Никола Гелевски од Утрински весник
1. ЗНМ односно Советот на честа, во кој членува заменик-главниот и
одговорен уредник на Дневник, Бранко Ѓорѓевски, кој со соопштението на
ЗНМ го брани главниот и одговорен на Дневник Сашо Кокаланов и со тоа
цени дека Латас во емисијата Јади бурек кај Јанко Илковски имал,
цитирам: говор на омраза. Само Суд има право да осудува во постапка и
да цени основ за вакво дело, а не здружение на граѓани, во случајов
Здружение на новинари на Македонија. 2. Ѓунер Исмаил е даден на Суд за клевета зошто изјавил дека еден новинар во емисија на локална ТВ му се заканил нему и на неговиот претседателски кандидат, поврзувајки го тој новинар со поделбата на Босна и Херцеговина и Косово и палењето на амбасадата на САД. Бидејќи на екс портпаролот на Владата на СДСМ не му е прв пат да дава вакви произволни клевети, даден е на Суд истите да ги докаже. 3. Никола Гелевски, во коментарот во Утрински весник е даден на Суд заради закана и навреда. Тој во текстот насловен како: Мегафоните од фиреровиот сокак, најпрво прави поврзување со нацизмот што претставува навреда, а со реченицата дека, цитирам: Мечката на насилството ќе заигра и пред портите на поттикнувачите од типот на Латас, Бичиклиски и Јади бурек, упати јавна закана. Воедно, ЗНМ не се огласи дека ова е закана на Гелевски со говор на омраза, туку како и секогаш досега, за нивните функционери ЗНМ замижува пред текстовите на своите пријатели, а осудуваат текстови на неистомисленици. Иако неколку пати во емисијата беше кажано дека Латас не е новинар на новинарска задача, туку граѓанин како и секој друг гостин, за ЗНМ тоа не е важно, туку е поважно како функционерот на ЗНМ Бранко Ѓорѓевски да му биде повеќе на услуга на својот главен уредник Сашо Кокаланов и директорот на Дневник Срѓан Керим. ИВОНА Талевска |
|
blashka
Нов член романтична Регистриран: 03.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум секогаш од страната на Латас... Изменето од blashka - 01.Април.2009 во 08:07 |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
?!? mozno li e ova sto ni se slucuva?
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |