![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12361237123812391240 1402> |
Автор | |
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК...Ме разбуди главоболка и празен кревет од десна страна.Изедов не знам колку јаболки полузаспана и веќе кога почна да ме боли стомак се освестив и ми текна дека цело време мислам на една личност додека као на норма пикам јаболки!Само уште не ми е јасно дали од жед или глад...Како ли ќе одам на работа ненаспана трет ден неделава...
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
sdk od ko se smena satov umrev za spienje
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk sto e ubavo nadvor...abe ko vo sonceva dolina
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
a kaj mene oblacna dolina ......sivilo
|
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk ke stigne i kaj vas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sdk i tuka beshe toplo 18 C ama sonce jok
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......јас веке кажав
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
e ne se normalni
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
сдк...катастрофа ми е нетов
![]() |
|
![]() |
|
сдк супер ме исфенираа
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Секоjдневието знае да убива.
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
sdk....abe ostaj me na mira,dzabe zboras nisto ne te slusam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
![]() ![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
sdk...bas taka gi zatnav usite
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12361237123812391240 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |