IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Што читате моментално
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што читате моментално

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7980818283 163>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2009 во 11:52
ja od ponedelnik pocnuvam da ja baram twilight i ostanatite 3 dela....go gledav filmot i se vooduseviv...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2009 во 15:42
Иако Порака во шише ја прочитав до пола
Ја почнав и Дваесетата сопруга
Кон врв
IzGubEnA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 1066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IzGubEnA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2009 во 16:23
Tartif

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2009 во 21:24
ама ми е позната книвага,ја имам читано ама не ми текнува на ништо
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2009 во 21:35
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Порака во шише е преубава книга, дочитај ја ...
Неодамна ја купив Дваесетата сопруга, ама се уште не стигнала на ред за читање...Ме интересира кој е твојот првичен впечаток???

Инаку, јас во моментов ја читам Вителсреќа
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2009 во 21:42
Originally posted by nikita nikita напиша:

ja od ponedelnik pocnuvam da ja baram twilight i ostanatite 3 dela....go gledav filmot i se vooduseviv...

забегано е оти останав дома вечерва за да читам нели ?? смеење

пиши ми на мсн, ќе ти ги пратам сите 4 дела намигнувањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 13:03
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

Originally posted by nikita nikita напиша:

забегано е оти останав дома вечерва за да читам нели ?? смеењепиши ми на мсн, ќе ти ги пратам сите 4 дела намигнувањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

ne e zabegano veruvaj...jas cel vikend go pominav pred pc ...moze edno 10 pati go gledav filmov...nemase scena sto ne ja proanalizirav...nema sto zakon e...
Кон врв
rashela Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2007
Поени: 2138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rashela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 14:43
nishto ne trae vecnoсреќа-sheldon
OPUSHTI SE I UZIVAJ
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 15:47
Ne trazi me u sebi-Ama Zube
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 12:44
Gol covek- Igor Dzambazov

Изменето од blackeye - 01.Април.2009 во 12:44
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 16:26
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Порака во шише е преубава книга, дочитај ја ...Неодамна ја купив Дваесетата сопруга, ама се уште не стигнала на ред за читање...Ме интересира кој е твојот првичен впечаток???Инаку, јас во моментов ја читам Вителсреќа

Биба ќе ти кажам кога ќе прочитам повеќе од 20 страници
А Порака во шише е прекрасна,едвај ги гледав редовите од солзи
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 10:05
twilight ja procitav sega pocnuvam so vtoriot del new moon....golema blagodarnost do biserna
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 14:10
...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

очите ми испаднаа...... ама храбро продолжувам кон new moon намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 14:10
Biba_G Дваесетата сопруга ја читам и интересна ми е засега
Голема книга е ама прилично брзо се одвива.
Мислам ќе ти се допадне и тебе
па ќе ми кажеш
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7980818283 163>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,218 секунди.