|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика | страница <1 206207208209210 213> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj cicaj malku ti |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega ne mi se odi
em skapo em frikovi mozam da si gi gledam na bugarski idol |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мммм... Пиле не можеше да прескокне границата. А Гергани , тогаш немаше Гергани... Имаше Лили Иванова. И Лепа Брена.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neso si greska
pile nemozese da preskokne od bugarira vanka a nie si odevme koga kje ni kjefne neso si spobrkala |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima raboti za koi ne vredi da se razgovara so nekoj koj ne znae civ potomok e ..... na nekoj pijan ruski mornar ili JUGOSLOVEN koj otisol vo bugarija da si gi isprazni jajcata ............ nekoj koj edvaj cekal da vidi avtomobil so YU oznaka pa da trca po nego za da dobie par najlon corapi ....... a za toa koj bil stolbot na JUGOSLAVIJA , ne vredi da se razgovara ........ kako moze da znae nekoj koj cel zivot cical kako izgleda da bide cican ?
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можевте. Но не и во Бугариjа. Те гледаа под микроскоп до девето колено. Тоа важеше за jугодржавлjаните.
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Та темава е за jугоносталгичарите и што им фали и недостига.
Изменето од pagane - 31.Март.2009 во 12:15 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas neznam, so e dali ti imas totalna AMNEZIJA abe nie bevme 200 pati vo buigarija za 5 minuti koga nemavme so da pravime odevme na edno pivce i ebanje |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa koj k*r ti baras na ovaa tema ? .......... ti mozes da se logiras na nekoj forum kaj sto se pisuva za kazahstan , gruzija , ermenija , azerbejdjan i taka nataka .......... za TATARITEИзменето од miroslav_g8 - 31.Март.2009 во 12:21 |
||
да бе
Сениор Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
очигледно им фали Б'лгариjа од баj Тошово време и некви чорапогашти штото секоj втори збор им е за к*рсот на чорапогаштите во БГ друга тема немат чорапогашти, чорашогашти |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нееееееее... каже се холахопки.
А и доjдов точно поради холахопките. Имаше таме еден на еден форум коj ми рече дека сум барала холахопки . Од jугодржавлjаните. Кои воопшто и не сум видела во Бугариjа. По темава: секое уметно творение има своj почеток / неприроден/ и своj завршетак / природен/. Изменето од pagane - 31.Март.2009 во 12:25 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto u stvari vie TATARITE barate na tema JUGONOSTALGIJA ? .......... ili mozebi sakate diskretno da kazete deka VAM povekje vi nedostasuva seto ona sto go dobivavte so ednostavno diganje noze vo vozduh ?
Изменето од miroslav_g8 - 31.Март.2009 во 12:24 |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa toa ti go zboram so eftina bugarija so TODORA uf za merak traese samo 40 godini no vredelo |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 206207208209210 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |