![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 213> |
Автор | ||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Та темава е за jугоносталгичарите и што им фали и недостига.
Изменето од pagane - 31.Март.2009 во 12:15 |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Можевте. Но не и во Бугариjа. Те гледаа под микроскоп до девето колено. Тоа важеше за jугодржавлjаните.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ima raboti za koi ne vredi da se razgovara so nekoj koj ne znae civ potomok e ..... na nekoj pijan ruski mornar ili JUGOSLOVEN koj otisol vo bugarija da si gi isprazni jajcata ............ nekoj koj edvaj cekal da vidi avtomobil so YU oznaka pa da trca po nego za da dobie par najlon corapi ....... a za toa koj bil stolbot na JUGOSLAVIJA , ne vredi da se razgovara ........ kako moze da znae nekoj koj cel zivot cical kako izgleda da bide cican ?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
neso si greska
pile nemozese da preskokne od bugarira vanka a nie si odevme koga kje ni kjefne neso si spobrkala |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
Мммм... Пиле не можеше да прескокне границата. А Гергани , тогаш немаше Гергани... Имаше Лили Иванова. И Лепа Брена.
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
sega ne mi se odi
em skapo em frikovi mozam da si gi gledam na bugarski idol ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
aj cicaj malku ti ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ma kako tesko
se palese kola i site gergani beja nasi , abe gaga ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Boho ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 32 |
|
Е да. Веке не могат да цицат Хрватска и Словения. |
||
![]() |
||
|
ахам... тешко се влегуваше во комунистичка Бугариjа. поготово тоа важеше за jугодржавлjани.
![]() |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
|
O Anakin
|
||
![]() |
||
|
jas sum nostalgicar za komunisticka Bugarija
tamu bre za tri pari mozev da go kupam i TODORA so se GERGANA kako baksis so ubo vreme bese ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
На jугоносталгичарите Хрватска им е крива дека нема веке Jугославиjа.
|
||
![]() |
||
Boho ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 32 |
|
Само незнам зошто така Мирослав се нервира, като зборуваме малце и за Хрватска.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |