|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика | страница <12345 100> |
Автор | |
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
невидлив флуид те топли така нежно а сепак така силно ,кога од десетици очи што ги срекаваш ке ги погледнеш само тие кои така силно светат.........
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога стомакот ти се грчи очекувајки да ги видиш нековите окици
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога зборовите што ти ги кажуваат луѓето околу те*е не допираат до те*е а во главата ти се врти само неговото име (како не десктоп скринсејвер)
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ја гушкаш така нежно и сакаш тоа да трае да трае ,како кога ја молиш снегулката да потрае само уште еден миг на твојата дланка ...... |
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....blisku si blue.... |
|
tuka nekade....
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ti ide macnina kolku sto podolgo ne ste se videle ili cule
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога не можеш да спеш цела ноќ едвај чекајки да се раздени и на момент видиш, чуеш како трепка во тоа секојдневно сивило ..само неговото срце
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога одам по улица сеќавајќи се на "скокотливи" моменти, неможејќи да не се насмевнам од задоволство, додека во главата ми се врти "нашата" песна
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога посакувам да се стопи во моите прегратки и да ја чувам во мојата топлина
|
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога срцето сака да искочи од радост и возбуда
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga se lutam na mama zoshto ne saka da mi pomogne da izberam shto da oblecham 10 minuti pred da se sretnam so nego
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10 min???
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da zatoa shto namesto da se spremam (ili barem da smislam sto ke nosam), 10 minuti do pred da se sretneme sum fantazirala sto-kako
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu e polesno da kazesh sto ne e ljubov:LJubovta ne e nenadejna romanticna privrzanost ili sexualna privlecnost - iako se del od nea.Ne e potrebata da bidesh so nekoj sto te privlekuva iako i toa e del od nea.Ljubovta e istrajnoto cuvstvo na odgovornost,privrzanost,posvetenost i zagrizenost za dobroto na partnerot |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Внеси реплика | страница <12345 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |