|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 62> |
Автор | |
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cekaat dve plavusi avtobus na avtobuskata stanica..ednata ceka avtobus br.2 a drugata avtobus br.1 doaga avtobus br.21 plavusite vikaat:e super sea mozeme zaedno da odime
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto pi6e na grobot na edna plavusa? - prv pat legna sama
|
|
maki_seker4e
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs plavusa sedi so tocak pred TV...
ako i izbega slikata da ja fati |
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
maki_seker4e
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs ima plavusata kockasti gradi?
zaboravila da gi izvadi silikonite od kutija |
|
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се возат во кола две плавуши и едната здогледува друга плавуша на сред поле како весла кајче и и вели на оваа до неа:
- Гледај колку е глупава! - Ах да знаев да пливам ќе отидев и ќе ја отепав таму. |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U cirkusku arenu uđe famozni ukrotitelj vodeći krokodila na uzici:
- Danas ćete, dame i gospodo, prisustvovati neviđenoj atrakciji. Stavit ću penis u usta ovoga krokodila. Krotitelj otkopča hlače, izvadi penis i stavi ga u otvorena usta krokodila. Cirkusom se razliježe pljesak. -Trenutak gospodo, još nije gotovo, kaže krotitelj i počne udarati bocom krokodila po glavi. Krokodil ostane nepomičan s otvorenim ustima i prolomi se strahovit pljesak iz publike. - Kao što ste vidjeli, točka je savršeno uspjela. A sada... Ima netko iz publike tko bi htio probati. Digne se plavuša iz prvog reda: - Ja, ali ako obećate da me nećete udarati po glavi. |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат три плавуши на маса и разговараат. Првата вика: -Знаете дека пред три дена во џебот од палтото на маж ми најдов презервативи? Прашува втората: -И? Што направи? -Зедов игла и сите ги издупчив;одговори првата Третата плавуша падна во несвест! |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako plavusa se poraga prirodno?
Bez sminka! |
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од дневникот на една плавуша 14 март
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Resile blondinka,crnkata i plasuvata da vlezat vo vreki.Dosol policaec i ja gleda ednata vrekata i slusa macinja kako mjaukaat,ja gleda vtorata vreka i slusa af,af kuce lae,ja gleda tretata vrekai slusa kompir,kompir.Ja otvara vrekata i ja gleda plasuvata vnatre.
Изменето од sanja-a - 17.Април.2009 во 16:10 |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди човек во аптека во која работи плавуша
Еден кондом - вели тој А таа го прашува - За овде или за носење? |
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На гинеколог |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегла плавуша во кафеана и се развикала на цел глас.
- Има ли тука некој маж што ќе направи да се почуствувам како жена! На ова веднаш реагира келнерот Трпе и и фрла крпа во лице. - Ај избриши ги масиве |
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |