|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 277> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa konan posledno neshto me nasmea beshe ova,ne e oglas |
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- НЕЗГОДА : СЕ ДЕСИ ПЕДЕРСКИ ФИЛМ!
- НЕЗАДОВОЛСТВО : EБАТИ ПЕДЕРОТ ЕБАТИ! - НЕДОВЕРБА : ДА НЕ Е НЕКОЈ ПЕДЕР?! - АГРЕСИЈА : КЕ ГО УБИЈАМ ТОЈ ПЕДЕР !!!! - ТЕШКОТИЈА : Е НЕ МОЖАМ ВИШЕ СО ОВАА ПЕДЕРСКА РАБОТА! - ЉУБОВ : КАЈ СИ БЕ ПЕДЕР 100 ГОДИНИ СЕ НЕМАМЕ ВИДЕНО. - ОМРАЗА : НЕ МОЖАМ ДА ГО ГЛЕДАМ ПЕДЕРОН! - ЗАЧУДЕНОСТ : ПЕДЕР ОЗБИЛНО ТЕ ПРАШУВАМ ?!?! - НЕСОГЛАСУВАЊЕ : НЕ БЕ ПЕДЕР НЕМА ШАНСИ !!! *ЗБОРОТ ПЕДЕР СЛУЖИ И КАКО: - ПОЗДРАВ : KAJ СИ БЕ ПЕДЕР4Е? - СТАВ : ОСТАЈ ГО БЕ НЕЛИ ГЛЕДАШ ДЕКА Е ТЕШКО ПЕДЕРИШТЕ !!!! * НЕГОВОТО ИНЗВОНРЕДНО ЗНАЧЕЊЕ ПРЕМИНУВА И ВО ГРАМАТИКА И ТО КАКО: - ИМЕНКА : ПЕДЕР! - ЛИЧНА ЗАМЕНКА : ПЕДЕРОТ Е ! - ПРИДАВКА : ТЕЖОК ПЕДЕР ! - ГЛАГОЛ : НЕ СЕ ПЕДЕРАШЕТЕ БЕ ! Изменето од IzGubEnA - 29.Март.2009 во 16:52 |
|
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е баш ме потсети пред малку некаде
ја прочитав молитвата на хакерите Бил Гејтс кој си во Америка да се свети името твое да дојде царството Твое да биде Микрософт твој како на небото така и на Земјата компјутерот наш насушен дај ни го денес и прости ни ги хакерштините наши како што и ние им ги простуваме на нашите должници не` не воведувај во искушение но избави не од проблемите Ентер. Изменето од Lithium - 29.Март.2009 во 16:52 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Analiza na nivo.i nee smesno
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bora Čorba peva Obami:
PREDSEDNIČE OBAMA, OKRENI SE KA NAMA. POGLEDAJ NAS GARAVI, MI SMO DOBRE NARAVI. NAS SU SRBE JEBALI I KAD NISU TREBALI. MI SMO SE k*rAŽILI, SAMI k*rAC TRAŽILI. MOLIMO TE, LEBA TI, NEMOJ NAS I TI JEBATI. VI STE, CRNCI, k*rATI, NEĆEMO IZDRŽATI! Zahvalan srpski narod |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега мама ме насмеа
отиде во кујна да меси тесто за пишии |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сестра ми.......
сакаше да ме излаже за први април,ама толку се изврза што и самата се збуни па на крај излезе КАЛЧО ЛЖЕ И САМ СИ НЕВЕРУЕ |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седевме во кујната собрани и доаѓа едната цимерка и вели : Абе кога влегов во библиотеката , сите бегаа од мене .... и оваа другата цимерка што седеше на масата вели : Па кој ти е крив што не се бањаш
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edno 6 god. detence. Mu velam: Dedo ti denes ne te zede od uciliste?
- Ne, me cekase kaj tatko mi na dukan - A sin mi mu vika: Sigurno dedo ti razgovaral nesto so tatko ti ili so majka ti A toa: Aaaa, neeee... Dedo mi i majka mi ne razgovaraat, se skaraa! Изменето од Gabriela_S - 03.Април.2009 во 09:39 |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Sho-Sana - 04.Април.2009 во 20:53 |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wooooooooowwwwwww |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleleleel izobiluvame so "biseri"....
|
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |