IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 277>
Автор
Порака
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 00:06

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 11:35
  Sto se slucuva koga ke se sretnat cetri popa ?

Pop grupa
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 14:51
(Must be read with and Italian accent)голема%20насмевка
One day ima gonna Malta to bigga hotel. Ina morning I go down to eat breakfast. I tella waitress I wanna two pissis toast. She brings me only one piss. I tella her I want two piss. She say go to the toilet. I say you no understand, I wanna piss onna my plate. She say you better no piss onna plate, you sonna ma bitch. I don't even know the lady and she call me sonna ma bitch. Later I go to eat at the bigga restaurant. The waitress brings me a spoon and knife but no fock. I tella her I wanna fock. She tell me everyone wanna fock. I tell her you no understand. I wanna fock on the table. She say you better not fock on the table, you sonna ma bitch. So I go back to my room inna hotel and there is no sh*ts onna my bed. Call the manager and tella him I wanna sh*t. He tell me to go to toilet. I say you no understand. I wanna sh*t on my bed. He say you better not sh*t onna bed, you sonna ma bitch. I go to the checkout and the man at the desk say: "Peace on you". I say piss on you too, you sonna ma bitch, I gonna back to Italy.

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 23:55
Fata straza cuvaголема%20насмевка 
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
SoulStealer Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2009
Локација: Norway
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SoulStealer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 00:01
реално иам забораено да се смеам
Turning 360 degrees.. Coming soon :)
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 14:36
Еден батка си имал баба комшика со голем двор. Едно сабајле станува, и, што да види кај неа - Федерер и Надал, маваат тенис во дворот. Овој се крсти!

-Мори комшивке, шо е ова бе?- ја прашува.
-Абе шо е - фатив златна рипка, ете то е!- рекла таа.
-Шо збораш мори! Ај дај ми ја тро рипката, па ќе ти ја вратам!
-Арно бе, ама знајш шо - наглува е!
-Ако, ако дај ми ја малце!
Го зел аквариумот со златното рипче и отишол дома.После пола саат, ете ти го.
- Да ти ебам рипчето, да ти ебам! Јас и велам „париња“-та ми дава јариња; јас и велам „убај чупчиња“-та ми дава улај ѓупчиња!!

- Ти реков оти е наглува?Ти шо си мислеше дека јас навистина и побарав „ВРВЕН ТЕНИС“ !?
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2009 во 20:39
Ова кога го прочитав:
Кога Господ го создал мажот рекол:
-Можам јас и подобро!
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2009 во 22:49
1.Писмена работа по македонски јазик и литература
TEMA:Природните убавини на нашата земја привлекуваат голем број домашни и странски туристи

Република Македонија или нашата земја е опкружено со голем број странски и домашни туристи. Природни убавини се: Езерата, Реките, Планините. Нашата земја е опкружена со голем број странски туристи кои доваѓаат во нашето училиште зошто нашето училиште прима и странски и домашни туристи.
Мојата струка јас што ја завршив ми беше келнерка ја одев низ цела македонија по хотелите во Охрид. Таму има секоје лето странски туристи од други земји и домашни гости.
Нашата земја не е толку убава со природни убавини затоа што е загадена околината на Водно. Најубава природна убавина има во Охрид, Струга Маврово. Најмногу странски и домашни гости и природни убавини има во Охрид. Најмногу домашните и странските туристи одат во Охрид.
Заради реакција, одмор, расположение, прошетка. Најмногу странски и домашни туристи одат во Охрид заради убавите природни езера и тоа Охридското езеро, Преспанското езеро и Дојранското езеро.
Во Охридското езеро природни убавини има целото езеро и позадината е убава со природни убави цвеќиња, со природна убава трева и со природна убава летна бавча со убав чист ваздук за странските и домашните туристи.
Охрид е убав град со многу странски и домашни гости кој ги привлекува нашата земја што поубава за рекреација и одмор.
Природните убавини на нашата земја ги привлекуваат гостите да одат на одмор да се одморат, рекреираат со убавите гласови на птиците, ластовичките, на бумбарите, нма пчелите, на пеперутките на сите убави природни убавини.
Лично мислење за потребните работи кои што треба да се направат за целовито да се искориста природните убавини на нашата земја.
Нашата земја треба да преземе мерки за да изгледа нашата земја што поубава и почиста да нема врлање книги или отпат на улиците, да не се кара со постарите да има почит кон старите.
Нашата земја треба да ја чуваме и браниме да ни изгледа што поубава како и другите земји.
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 00:14
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 00:46
Вчера се изнасмеав од еден пијан како играше
Како што беше слаб,се манкаше како ветрушка
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 01:34
BIKOT
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 13:15
Potpisot na bijonse1
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 16:38

>        NJENA MOLITVA:
>
>      Oce naš, pre nego zaspim,
>      reci cu ti što želim.
>
>      Daj mi prijatnog muža,
>      da mi uvek užitke pruža,
>      koji komplimente rado deli,
>      DA bude samo moj celi.
>
>      Koji ce na rukama nositi me,
>      mog rodjendana setiti se,
>      na moju želju seksati se,
>      ljubiti me Kao prvi Dan,
>      masirati MI tabane, dlan....
>
>      Koji ce uvek nežan biti,
>      ništa do mene nece kriti,
>      koji ce biti razuma bistroga,
>      cim pre, molim Te, pošalji Ga.
>
>      Amen.
>
>
>      NJEGOVA MOLITVA:
>
>
>      Dragi Bože, pošalji MI
>      jednu gluvonemu nimfomanku,
>      koja ima prodavnicu alkoholnih pica
>      I godišnju kartu za stadion.
>
>      I boli me briga,
>      ako je moja molitva bez rime!
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 16:46
Ren so ti e?
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.