![]() |
|
Трик прашање |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
si znam ama ne kazuvam nema smisla ke mu propadne temata na coekot
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Псссс ... па тоа се учи во второ одделение. Која операција се работи прво, од повисок степен или ...? ![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
мозочиња мои имам едно ново за вас
![]() авион се урива на американско-канадска граница. Каде ќе ги закопаат преживеаните? искрено одговорете што ќе ви текне прво ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Preziveani ti da zakopouvas ![]() ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
цццц..се закопа ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
dve isti kofi
vo edna ima vino vo drugata voda zemame tegla i crpime od vodata ja turame toa vo kofata so vinoto i tamu dobivame mesavina posle toa crpime so ista tegla od taa mesavina i turame vo kofa vodata so ima povekje??? vino vo kofa so vodata ili voda vo kofata so vinoto? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Ако кофите се иста килажа имаме,исто ![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
eden kjelav ima edno vlakno 5 cm dolgo
edna voshka se kacuva na vlaknoto i saka da se kaci gore se dvizi so brzina od 1 cm na sat no vlaknoto raste 0.2 cm na sat za kolku vreme kje se kaci gore voshkata??? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() ![]() Anakine, super e!!! Bas se iznasmeav!!! ![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
![]() ![]() Изменето од anakin - 24.Март.2009 во 01:35 |
|
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Таткото на Марија има пет ќерки: Нана, Нене, Нини, Ноно.
Како се вика петтата ќерка? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Marija! ![]() |
|
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Aj, vaka. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |