|
Локални избори 2009 |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потпишани одлуки/ непотпишани одлуки, земале плата / не земале плата, место плата си ги задржале лаптопите... додека течат изборите некој гледа да се офајди и на заминување. Што ќе донесе постизборната контрола? Ќе треба ли да се прошират КП домови Идризово и Шутка?
Присвојувањето на компјутерите не е официјализирано Компјутерите што си ги присвоија советниците на Кисела Вода се' уште остануваат кај нив, иако антикорупциската комисија укажа дека тоа е противзаконски. |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da li e pritisok koga gi vikaat roditelite na decata koi treniraat vo eden sportski klub na sredba so eden od kandidatite za gradonacalnik...koi i inaku predlozen od vlasta.....i kako jas sega da postapam...maliot placit da odam , a mene mi se placit od postapkata
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pritisok e ,,, ne znam veke kakvi ne pritisoci pravat
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е какви притисоци прават?
Дајте некој лично искуство?-Ако имало такво.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ete pogore , citaj,
a kako vtoro baraa da dojdat vo firmata za snimanje edno kadro so kandidatot
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas i ne samo jas, veke pisuvav dekapo telefon mi se javuvaa. so koe pravo se javuvaat za dame ubeduvaat daglasam za niv?
a spisocite so 20 lugje so ime i prezime i mob.telefon koi vrabotenite so dogovor na delo , ucenuvani so rabotnoto mesto moraa da im gi dostavuvaat? a sobiranjeto posle rabota na nitinzi, sakas nekes , moras da odis? |
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
muvanje nevideno....betar se od podforumot sex
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу полесно е да си каже дека вршеле притисоци отколку да се признае дека во поголем број случаи луѓето сами се тепаат да докажат колку се големи партијци па сами прават низа дејанија со кои им наштетуваат на самите кандидати.
Низ Скопје се прекажуваат искуства од изборите. Најново нешто кое произлезе од шпекулациите дека се снимаат местата каде се гласаат е тоа дека во едно скопско изборно место некој гласач си соблекол капутот, го ставил на глава и така подзаскриен гласал. Ако ова случување не е само дел од кошкањето позиција/опозиција тогаш е трагично. Изменето од mamamd - 28.Март.2009 во 10:21 |
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd mislis deka lazeme?
|
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсолутно не .
Јасно кажав, тоа се партиски активисти кои собираат поени па преземаат акции. И нас ни с ејавуваа дома ама кога побарав да ми се престават кои се веднаш ми исклучија и повеќе не се јавија. |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може да зборувате за притисоци, јавувања по телефон и што уште не, но сигурно и вие знаете дека избориве се навистина и фер и демократски, најдобри до сега, но секако тој што губи има право и да се лути...!!!....
И не ми е баш најасно, ако некој ми се јави на телефон, дали тој би
можел да ме натера како да размислувам, во која насока да ми одат мислите и за кого да гласам...!!!....
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne moze...ama nervira i iritira...i go dobiva sosem sprotivniot efekt
bi trebelo da mozes da razberes!
|
|
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без нервози...!!! На Македонија и треба смиреност и трезвено размислување... !!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во мојата изборна единица се течеше како подмачкано. Немаше никаков инцидент, сите до еден беа многу коректни. Заедно пиеја чај и кафе
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |