|
Кој е ЃОРГЕ ИВАНОВ? |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Горѓе Иванов е човекот за кого голем број гласачи го дадоа својот глас, по сопствено убедување,човек кој можеби и нема некое големо политичко искуство, но има мирно минато, без големи афери...!!! Најверојатно тој ќе биде нашиот иден претседател спрема кого би требало да искажеме малку поголема почит...!!! Се разбира, ова е само мое мислење, не морате да се согласите со мене... |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
P.S. sigurnen sum deka Gruevski go tepa posle sekoe negovo intevju ili obrakanje pred Makedonskata javnost |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za da pocituvas nekogo , treba i toj da se obraka so odredena pocit....
za kakva pocit od strana na Ivanov moze da se zboruva, koga nie site ocekuvavme da go vidime na debatite , a toj ne izvisuvase, a na poslednata dojde vo 5 do 12, poarno da ne dojdese, bar nemase da go cueme otvorenoto pazarenje so Budzaku od koe nikoj od DPMNE ne se ogradi a kolnenjeto.... ne se zaborava |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сеуште се прашувам како толку многу луѓе изградија воопшто некаков став кон господинот Ѓорге кога го гледавме само на билборди...некој ми рече -можеше да го слушаш на митинзите...секој митинг,иста приказна
навистина,како можеш да имаш мислење за некој човек од слика и од два гоооолеми гафови значи,никој не гласаше за личност како некој сака тоа да го претстави туку за партија |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh pa i ti, masinerija ti e toa ....
na eden blog procitav - i vol da bide, VMRO ke go isturka |
||
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima nekoi vmrovcinja sto slepo veruvaat...a ima i takvi sto sogleduvaat realno deka covekov ne go biva - ali zatoa posle glasanje batka..te cekaat nadvor da im pokazes slika od mobilen so zaokruzen gorge na glasackoto livce! ova e od sigurni izvori!
|
||
No expectations, no disappointments!
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ ми се верува дека некој би можел да помисли само да гласа за Фрчко - после се мислам подобро е да не се оди на гласање него за Фрчко да се гласа
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koj pameten , ako ne e po direktiva ke glasa za nekoj koj vcera ja iznese svojata politicka kariera i kako vrv na toa , Sojuzot na mladinata na KPJ vo Belgrad, zadaposle 2 minuti kaze deka nikogas ne bil vo komunisti
ili kletvata deka do 7 koleno ke gi sledi nesreka , za da vcera prasuva na koja televizija toa sse videlo i culo e pa ne e ni cudo sto postojano povtoruva deka ne sme vo izolicaja i deka ne sme siromasna zemja , tuku jaka i silna, kako prvace koga ke nauci edna pesnicka na pamet |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој може да е, до комунист претворен во ,,војвода,,. Само сега над него има и над војвода.
Црно му било пишано, на..........народот ..........македонски.......... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gorge Ivanov ke ni bide pretsedatel se znae veke! Zatoa sto toj najdobro si ja znae rabotata! I baska e od VMRO-DPMNE! Znaci jas sum za GORGE IVANOV!!!!
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok.razbrav...ma ne ja ni citam poveke....
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е, зошто да не ја читаш? Читај ја и понатаму за инат......само читај ја..... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-Кој е ЃОРГЕ ИВАНОВ?
-Idniot pretsedatel na Republika Makedonija |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od tolku tepanje mi e strav da ne stekne i Ivanov govorna mana...da ne pochne da d'tka i on. |
||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |