IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Што читате моментално
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што читате моментално

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7879808182 163>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
ThePPPTrooper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
АнтиКомунист..

Регистриран: 12.Декември.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ThePPPTrooper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 21:29
Митре Арсовски, Стојан Кузев и Ристо Дамјановски - Војната во Македонија во 2001 година
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2009 во 23:22
Волтер - ``Кандид``
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2009 во 12:47
SZEX&TANDIJ - Laura D.
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 21:55
Стакленото ѕвоно   - Силвија Плат
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 00:44
Часови... после планирам да го гледам и филмот
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 08:47
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Часови... после планирам да го гледам и филмот

haha, vekje ti nedostigaat casovite... a ti velev deka taka kje bidit...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 10:49
Originally posted by nikita nikita напиша:

jas ja utepav od molenje bibliotekarkata da mi ja dade princezata sultana i veke se otkazav od nea,najubavo da si ja kupam,a vikaat mn bila dobra knigata...mislam site tri...

Ги прочитав 3 дела. На моменти се чувствува морничаво па дури и револтирано. Вреди да се прочита ама и да се прифати дека некаде работите не се  како тука.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 12:11
Да и јас ги прочитав,навистина живее во царство,во раскош но ете работите не се како што сакаат

Денес ја почнувам Порака во шише(се надевам дека ќе ја почнам ако завршам се)
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 13:07
pat do zenskoto srce vo 100 cekori трепкање
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 14:32
хехе ми недостигаат уште од првиот ден на факултет...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 17:52
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by nikita nikita напиша:

jas ja utepav od molenje bibliotekarkata da mi ja dade princezata sultana i veke se otkazav od nea,najubavo da si ja kupam,a vikaat mn bila dobra knigata...mislam site tri...
Ги прочитав 3 дела. На моменти се чувствува морничаво па дури и револтирано. Вреди да се прочита ама и да се прифати дека некаде работите не се  како тука.

se nadevam ke gi procitam pa da prokomentiram tuka
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 17:53
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Да и јас ги прочитав,навистина живее во царство,во раскош но ете работите не се како што сакаат

Денес ја почнувам Порака во шише(се надевам дека ќе ја почнам ако завршам се)

odlicna kniga e poraka vo sise,obavezno da ja procitas
Кон врв
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 21:35
PLATON: ION - ili Za entusijasmot i bozestvenata manija
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 23:11
појма немате колку сум само среќна голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Harry Potter and the Half - Blood Prince

и бидејќи не знам што попрво да фанам.... истовремено и Twilight голема%20насмевка

леле едвај чекам да ги изначитам сите смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7879808182 163>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.