![]() |
|
Сликата зборува |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ма не, хик, ова..хик, не сум труден јас, хик, од пивото ми е, Хик! |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Legenda883 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Chak Noris prodolzhuva; Kade e Obama, a...a...!!??
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() Обама: И покрај тоа што сум претседател јас сум и првиот црнец каубој... Ихааааааааааа Ете го, ти го бараше а? Е тој наместо да работи изигрува каубојци и индијанци ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Legenda883 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() SAKAM VAKVA TASTATURA ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() -Znam mili, znam deka utre ni diklofen nema da ti ja opraj kicmata...ama pocekaj, izdrzi, bidi maz barem dur da slikne coekov. -Mori kravo edna, so sto li te tovele tvoite. Ova ne mi izgleda kako na jadenje salati sekojdnevno.....ti sigurno mavas po pola kilo leb i pasteta nasabajle samo a na rucek ne ti bega 10ka so kromid. Изменето од blueprayer - 18.Март.2009 во 21:34 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() -Od denes, mili, site tajni ke si gi kazuvame -Da! Samo trebase barem pred maticno da kazes deka imas glisti i deka samo za da te nahranam ke treba da rabotam u 2 smeni. |
|
|
|
![]() |
|
ankii ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
![]() црвениот: е на...таму кај што најмногу те боли ![]() ![]() зелениот: аааааааааааааааааааа ме боли ... што ли сум ти згрешил?? |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
![]() - Sea u obraz...ama do vecer ke padne seks...ako ne mi dade ovoj definitivno se otkazuvam od maski rod. -Breee znaci nekoi zeni mora za site pari da se sminkaat. Nadam se dole e sredena za site pari. |
|
|
|
![]() |
|
![]() -I jas sakaaam takvi cicki da imaaas tiii,....dosta mi e od gazot tvoj.. -Mili zar ne ti kazala majka ti deka ne e kulturno da pokazuvas so prst. Samo sepni mu na mojot plasticen hirurg.. |
|
|
|
![]() |
|
![]() -Jer ti si zmiiija a ja sam zaba zaba.....ma neeee....neka leta toj vo oblaci slobodno. vi so ubo me guska ovoj.. -Jer ja sam zmiija a ti si zaba zaba....samo kaj da mu dam eden rebook...vo glava ili vo muda? -Redbul ti dava kriljaaa....a mene ke mi dade vecer ovaa. |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
![]() Beauty and the Beast
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |