|
Прдење |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da cekas na najsilnata prdeska i da ja ispustis vo tegla i potoa brgu da ja zatvoris e iskren i od dusa podarok
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temava sade zeni e. konecno masko
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lezite pokrieni na krevet. I go prefrluvas kebeto preku glava i se isprduvas i ne ja pustas dodeka bespomosno preta pod kebeto.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i posle ke reces samoubistvo bilo
ne si ti kriv so izbrala tezok grav Изменето од blueprayer - 25.Март.2009 во 11:39 |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema tragovi od oruzje, oruzjeto ke ispari
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na kraj kraeva i gravot ako moras frli go .....
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ili dodeka gledate televizija, ti sednat na pod, a ona legnata so glavata megu tvoite noze i togas go ispustis. Posle ona se dere dodeka vo usi i dzvoni ekot od prdeskata
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i posle ja nosis na usno i go lazes doktorot deka i puknala petarda u blizina na uvoto
Изменето од blueprayer - 25.Март.2009 во 12:03 |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najloso e koga prdam vo gradski ..... i site znaat deka sum jas ..... samo mene ne mi smrdi
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaci se vo privaten togas
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tamu e poloso ... posle me tuzi sopstvenikot ........... nikoj so meseci ne vleguva vo avtobus
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e vazna decibelazata ............ problemot e vo smrdeata ......... ti prigusivas koristis vo takvi priliki
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |