IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12251226122712281229 1402>
Автор
Порака
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 01:15
Zalosno e koga dvajca ljuge koi si go mislat samo najdobroto,vo moment na bes znaat da napravat takvi grubosti eden kon drug.Koga toa bi bilo ednas,dvapati,tripati se pominuva,no koga toa e cesta pojava toa e mnogu bolno i razurnuvacko.Sakam da kazam covek treba da ima socuvstvo i da bide pretpazliv vo svoite reakcii,da ne brza ako saka da neguva odredena relacija.

~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 01:19
Dobar prijatel ti zastanuva na patot,koga patot ti odi kon bezdnata,a ne se koristi za zadovoluvanje na nekontrolirani gnasni hirovi - mislam deka taka nekade procitav na forumot i me bendisa.Toa me potseti na edna zena.

Изменето од lotus flower - 24.Март.2009 во 01:21
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 01:22
Sakam da kazam mi se spie
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 01:35
SDK ..... Premnogu sum emotivna sega .........
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 08:12
sdk si dojdov na rabota...kakva takva тага
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 08:24

Сакам да кажам, денес е подобро од вчера...
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 15:20
sdk, navistina nae*avтагатагатага
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 15:27
sdk ...deka mi nedostiga
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 15:41
sdk....mnogu mi fali taa.......тагатагатагатага....eve i guski od meneголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
najslatkiot jazik ima najostri zabi
Кон врв
IzGubEnA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 1066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IzGubEnA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 15:51
sdk...denov e mnogu depresiven

Кон врв
IdiBegaj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2009
Поени: 418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IdiBegaj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 16:35
sto e vaka tivko nesto не%20знам
Zivi bili pa videli,.......
Кон врв
IdiBegaj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2009
Поени: 418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IdiBegaj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 16:54
IdiBegaj ajde nadvor shetajкул
Zivi bili pa videli,.......
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 17:00
ma ajde...idi begajголема%20насмевка
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Keri Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 574
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Keri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 21:17
Сакам да кажам дека не е фер...но ќе издржам! Ќе го надминам...нема да дозволам да се повтори. Од утре со нови сили...и си ветувам шопинг по работа!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12251226122712281229 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,609 секунди.