|
Матурски фустани |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 50> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уштр надоле да бил тесен,би бил совршен модел |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фустанчињава се супер...ама бидејки кај нас и неможат баш да се купат..дали знаете некој што шие навистина убаво??
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ankii
Група Регистриран: 25.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
ankii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за фризура и шминка и фустани
|
|
|
|
ankii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу ми се свиѓа оној црниот фустан со каифче(нешто ко правоагонлнк,и оној жолтиот со црна чипка и оној розевиот краткиот
Изменето од ankii - 27.Март.2009 во 15:39 |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојче, убаво е фустанчето, ама премногу свечено, гламурозно и... додава на години Плус и ако опнеш некоја пунџа фризура ала-тетка ќе ја утнеш работата Не се вакви фустани за матурантки, зошто не ја искористите шарената мода која и годинава е актуелна, со лесни фустанчиња, лепршави, кратки или со средна должина, марами, бижутерија и чевли во пастелни бои... Нешто што би ви одговарало на годините и што нема да ве прави да изгледате барем за десет години повеќе Не се лути, за вкусовите не расправаме, ова е само мое мислење |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo celost se soglasuvam so tebe anastea.....premnogu e rano da se zatvorame vo temni boi...ne mi e jasno zasto mladite tolku se ogranicuvaat vo boite,samo edna ili dve boi na sebe...
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто уникатно , необично , младалашко и секси .... сите атрибути за успешна визуелна привлечност на погледите на машките на матурско........... Изменето од bijonse1 - 29.Март.2009 во 21:22 |
|
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikita i anastea pred se fala na mislenjeto...sekogas sakam da znam sto i kako razmisluvaat iskreno lugeto okolu mene... fustanot planiram da go nosam za matura od nekolku pricini a toa se.... sekogas sum oblecena vo kratki suknicki i sl... kaj mene toa e sekojdnevno..zatoa sakav za matura da oblecam nesto ne sekojdnevno, crnata boja mi e prekrasna ednostavno ja obozavam, ne deka ne nosam nesto sareno,naprotiv poveketo mi e sareno vo garderoba, za kosata..ke mi bide ista kako na slikata zatoa sto smetam deka prekrasno izgleda vo kombinacija so fustanot.. za vtora, treta...vecer normalno deka ke nosam kratko i sareno... no sakam za matura da bidam vo nesto sto ne e sekojdnevno.. ova e moeto mislenje
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФУСТАНОТ Е УБАВ АКО ЗНАЕШ ДА ГО НОСИШ
|
|
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sigurna sum vo sebe deka najdobro znam da go nosam
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |