IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 277>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 21:01
тага зашо бе.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 21:07
taka

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2009 во 19:17
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2009 во 16:50
Црн виц на денот
Добива мажот повик од болница и дознава дека жена му доживеала сообраќајка. Дежурниот лекар му вика: - Ќе преживее ама повредена и е кичмата. Ќе биде трајно и потполно парализирана, што значи дека ќе мора цел живот да ја храните. Мажот почнува да липти. - А нема ни контрола врз бешиката, ќе мора и пелени да и менувате, секој ден, по неколкупати на ден, до крај на живот. Мажот почнува гласно да плаче.

-Исто е и со столицата. Секој ден миење и тоа темелно, за да не добие инфекција.

Мажот паѓа на под, се тутка и почнува да рика од плачење.

Докторот се наведнува над него, го здрмува и му вика:

- Се заебавам бе, мртва е.
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2009 во 21:48
IdiBegaj
Група
Група
Лик
Регистриран: од вчера Онлајн статус: Онлајн
Пораки: 72
Цитирај IdiBegaj Одговорbullet Испратена: Денес во 21:41
sledniot pat pred da prdnes pocekaj ja i nea pa prdnete vo duet naprajte si kompozicija samo ne zaboravaj notite da si gi zapises смеење
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2009 во 21:26
30 Причини да се биде Женско

1. Можеш да легнеш кого сакаш и кога сакаш.
2. Клечиш кога мочаш, па многу полесно поминуваш ако пијана паднеш во WC-то.
3. Можеш да неплатиш казна за брзо возење - само пушти некоја солза.
4. Можеш да се омажиш за богат маж, и потоа цел живот не мора да работиш.
5. Можеш да добиеш бесплатен пакет аранжман со се што ќе ти текне од било кој маж - се што треба да направиш е само да спиеш со него.
6. Мажите ти отвораат врата и ти припалуваат цигара.
7. Жените се послатки од мажите, подобро лажат и манипулираат.
8. Не се грижиш дали ќе оќелавиш.
9. Не мора да го фрлаш ѓубрето.
10. Не мора да бојадисуваш.
11. ПМС - Уште еден добар изговор за тоа што си КУЧКА.
12. Секако, ПМС е илегален изговор за убиство.
13. Жените може да мастурбираат повеќе пати дневно од мажите.
14. Секогаш ќе најдеш добро оправдување.
15. Мажите може да си замислат секс 200 пати дневно, жените можат да си го дозволат тоа.
16. Жените имаат повеќе од една ерогена зона. (во случај на мажите тоа да не не им е јасно)
17. Жените се подобри во караниците.
18. Не размислуваш со своите гениталии.
19. Менопауза - не мора да се раѓа и после 50-та година.
20. Менструација - една причина повеќе да кажеш не.
21. Жените не може да имаат влакна во енормни количини по своето тело.
22. Жена не поминува 45 минути на клозетска шоља.
23. Жена без долен веш е секси и дива, маж без долен веш е просто кажано - одвратен.
24. Кога жена ќе го налути партнерот, не мора да троши пари на скапи подароци, анален и орален секс ќе завршат работа.
25. Жените имаат три дупки со добар пристап.
26. За разлика од грд маж, грда жена со добра шминка и фризура може да го поправи впечатокот.
27. Жените не се грижат дали ќе им се дигне.
28. Далечинскиот управувач не е телесен израсток кај жените.
29. Не мора да правиш будала од себе за да импресионираш некој маж.
30. Можеш да легнеш КОГОСАКАШ, КОГАСАКАШ, КАДЕСАКАШ - АКОСАКАШ!

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2009 во 21:26
Зошто мажите умираат први...

1. Ако таа има главоболка, уморна е. Ако ти имаш главоболка, не ја сакаш повеќе.
2. Ако работиш премногу, никогаш немаш доволно време за неа. Ако не работиш доволно, не те бива за ништо...
3. Ако таа има досадна работа со ниска плата, тоа е експлотација. Ако ти работиш досадна работа со ниска плата, треба да го мрднеш тоа дебелиот газ и да најдеш нешто подобро.
4. Ако добиеш унапредување пред неа, тоа е фаворизирање. Ако таа добие работа пред тебе, тоа е еднаква можност.
5. Ако плачеш, си мекуш! Ако не плачеш...си копиле без чувства.
6. Ако сакаш жената да си ги депилира нозете и да се одржува во форма, тогаш неа ја сметаш за сексуален објект. Ако не, ти не си романтичен.
7. Ако се обидуваш да се одржуваш себеси во форма, ти си суетен. Ако не, ти си мрза.
8. Ако и купиш цвеќе, тоа значи дека сакаш нешто од неа. Ако не, значи не ти текнува ич на неа.
9. Ако пречесто и бараш, тогаш си манијак. Ако не и бараш, тогаш мора да има некоја друга.
10. Ако донесеш одлука без претходно да ја консултираш, ти си шовинист. Ако таа донесе одлука без да те консултира...таа е слободна жена.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2009 во 21:27
Нов хемиски елемент - ЖЕНА

Откриен нов хемиски елемент - ЖЕНА

Елемент: Жена

Симбол: Ze

Пронашол:Адам;

Тежина: Оптимална 54кг, но варира од 40 до 200кг...

Застапеност на елементот: Поголеми количини може да се најдат во урбаните средини.

Физички особини: Површината е обично намачкана со боја. Одеднаш зоврива, се замрзнува без причина. Се топи ако се примени добра постапка. Невкусна е ако се проба погрешно. Елементот исклучително тешко се наоѓа во девствено чиста состојба. Испушта звуци ако се притисне на вистински места.

Хемиски особини: Лесно се спојува со злато, сребро и останати благородни метали и бесценети камења. Абсорбира огромни количини скапи материјали. Може да екcплодира без претходно предупредување и без позната причина. Не се топи во вода, но расположението драстично и се менува ако елементот се налие со алкохол. Најефикасен елемент за трошење пари.

Најчеста употреба: Пред се како украс, посебно во скапи автомобили. Одлично средство за релаксација.
Многу ефикасно средство за чистење.

Пробани експерименти: Поцрвенува ако се затекне без амбалажа. Позеленува кога ќе се стави до поубав примерок.

Опасности: Многу опасен елемент, освен во рацете на стручњаци. Можно е да се поседуваат повеќе елементи под услов да се чуваат на различни локации и ако се внимава елементите да не дојдат во директен контакт еден со друг.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 08:41
Тежина: Оптимална 54кг, но варира од 40 до 200кг.. газење%20од%20смеење
Кон врв
IdiBegaj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2009
Поени: 418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IdiBegaj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 16:33
THEPRINCESS
27. Жените не се грижат дали ќе им се дигне.
голема%20насмевкасмеењегазење%20од%20смеење
 Ama Mazite pak mozat da mockat odejki i stoejki a zenite ne плазењекулгазење%20од%20смеење
Zivi bili pa videli,.......
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 19:18
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

http://www.lionfun.com/2009/03/turtle-rapes-shoe.html

hahahhahahah, kaj go najde klipov газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 12:45
EDEN VIC   VO VEST STO GO CITAV
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 17:17
Staromodna Fata bez da znae deka postojat i kiloti ,nasla da dava soveti za moda.Katastrofa nevidenaголема%20насмевка

Изменето од lotus flower - 24.Март.2009 во 17:17
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 17:38

Kako Fata pokazuva umetnost vo zaveduvanje?

Go opipuva pulst na plenot i mu ide non stop po negovo.Sakas supa eve supa,sakas sex,eve ti kakov sakas,pagas na solzi - ke placam,sakas da bidam silna nema problem,a i ke bidam mirna ko bajce za da te napravam od treva mleko moj Haso.Gledal Haso gledal i ne mozel da se iznacudi na umetnosta.I udril pet boksa ,Fata kako kip stoi mirno.I ja tresnal glavata od zid Fata kuti.Ah,majkumu sto i e na ovaa Fata?Ovaa ili e tezok mazohist ili e totalen idiot.Ali rekol aj ke vidime sto ke se sluci.I prodolzuva Fata so nejzinata umetnost.Eden den Haso i vika Fato ne mi se diga.Aman Haso zosto?Haso rekol neznam!!!Se prais ama ne ide,ne mi strui teloto,nema strast a i ne te sakam,dosadno mi e so tebe.Se trgnala Fata na strana i i se iskrsila, cel bes sto go potisnuvala go izvadila i si rekla Kopile a kolku sakav da se pokazam kako umetnik.
Hahahaha Haso trebal da i kaze i da besneeголема%20насмевка
I taka eden den Haso se setil i i rekol Fato sakam ko si ljuta da mi kazes .Fata prifatila i pocnala i toa da mu go kazuva,se na nacin toj kakov saka i koga saka.
Arno ama na Haso pak ne mu se diga.
Mislela Fata mislela  ne smislila-tolku i secelo.
Naravoucenie:Vo red e da se pravat gezminja za tie sto gi sakame,no nikogas po cena da se izgubime sebesi

~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.