|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 277> |
Автор | |||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зашо бе.
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taka
|
|||
|
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Црн виц на денот
Добива мажот повик од болница и дознава дека жена му доживеала сообраќајка. Дежурниот лекар му вика: - Ќе преживее ама повредена и е кичмата. Ќе биде трајно и потполно парализирана, што значи дека ќе мора цел живот да ја храните. Мажот почнува да липти. - А нема ни контрола врз бешиката, ќе мора и пелени да и менувате, секој ден, по неколкупати на ден, до крај на живот. Мажот почнува гласно да плаче. -Исто е и со столицата. Секој ден миење и тоа темелно, за да не добие инфекција. Мажот паѓа на под, се тутка и почнува да рика од плачење. Докторот се наведнува над него, го здрмува и му вика: - Се заебавам бе, мртва е. |
|||
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
30 Причини да се биде Женско
1. Можеш да легнеш кого сакаш и кога сакаш. 2. Клечиш кога мочаш, па многу полесно поминуваш ако пијана паднеш во WC-то. 3. Можеш да неплатиш казна за брзо возење - само пушти некоја солза. 4. Можеш да се омажиш за богат маж, и потоа цел живот не мора да работиш. 5. Можеш да добиеш бесплатен пакет аранжман со се што ќе ти текне од било кој маж - се што треба да направиш е само да спиеш со него. 6. Мажите ти отвораат врата и ти припалуваат цигара. 7. Жените се послатки од мажите, подобро лажат и манипулираат. 8. Не се грижиш дали ќе оќелавиш. 9. Не мора да го фрлаш ѓубрето. 10. Не мора да бојадисуваш. 11. ПМС - Уште еден добар изговор за тоа што си КУЧКА. 12. Секако, ПМС е илегален изговор за убиство. 13. Жените може да мастурбираат повеќе пати дневно од мажите. 14. Секогаш ќе најдеш добро оправдување. 15. Мажите може да си замислат секс 200 пати дневно, жените можат да си го дозволат тоа. 16. Жените имаат повеќе од една ерогена зона. (во случај на мажите тоа да не не им е јасно) 17. Жените се подобри во караниците. 18. Не размислуваш со своите гениталии. 19. Менопауза - не мора да се раѓа и после 50-та година. 20. Менструација - една причина повеќе да кажеш не. 21. Жените не може да имаат влакна во енормни количини по своето тело. 22. Жена не поминува 45 минути на клозетска шоља. 23. Жена без долен веш е секси и дива, маж без долен веш е просто кажано - одвратен. 24. Кога жена ќе го налути партнерот, не мора да троши пари на скапи подароци, анален и орален секс ќе завршат работа. 25. Жените имаат три дупки со добар пристап. 26. За разлика од грд маж, грда жена со добра шминка и фризура може да го поправи впечатокот. 27. Жените не се грижат дали ќе им се дигне. 28. Далечинскиот управувач не е телесен израсток кај жените. 29. Не мора да правиш будала од себе за да импресионираш некој маж. 30. Можеш да легнеш КОГОСАКАШ, КОГАСАКАШ, КАДЕСАКАШ - АКОСАКАШ! |
|||
THEPRINCESS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто мажите умираат први...
1. Ако таа има главоболка, уморна е. Ако ти имаш главоболка, не ја сакаш повеќе. 2. Ако работиш премногу, никогаш немаш доволно време за неа. Ако не работиш доволно, не те бива за ништо... 3. Ако таа има досадна работа со ниска плата, тоа е експлотација. Ако ти работиш досадна работа со ниска плата, треба да го мрднеш тоа дебелиот газ и да најдеш нешто подобро. 4. Ако добиеш унапредување пред неа, тоа е фаворизирање. Ако таа добие работа пред тебе, тоа е еднаква можност. 5. Ако плачеш, си мекуш! Ако не плачеш...си копиле без чувства. 6. Ако сакаш жената да си ги депилира нозете и да се одржува во форма, тогаш неа ја сметаш за сексуален објект. Ако не, ти не си романтичен. 7. Ако се обидуваш да се одржуваш себеси во форма, ти си суетен. Ако не, ти си мрза. 8. Ако и купиш цвеќе, тоа значи дека сакаш нешто од неа. Ако не, значи не ти текнува ич на неа. 9. Ако пречесто и бараш, тогаш си манијак. Ако не и бараш, тогаш мора да има некоја друга. 10. Ако донесеш одлука без претходно да ја консултираш, ти си шовинист. Ако таа донесе одлука без да те консултира...таа е слободна жена. |
|||
THEPRINCESS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нов хемиски елемент - ЖЕНА
Откриен нов хемиски елемент - ЖЕНА Елемент: Жена Симбол: Ze Пронашол:Адам; Тежина: Оптимална 54кг, но варира од 40 до 200кг... Застапеност на елементот: Поголеми количини може да се најдат во урбаните средини. Физички особини: Површината е обично намачкана со боја. Одеднаш зоврива, се замрзнува без причина. Се топи ако се примени добра постапка. Невкусна е ако се проба погрешно. Елементот исклучително тешко се наоѓа во девствено чиста состојба. Испушта звуци ако се притисне на вистински места. Хемиски особини: Лесно се спојува со злато, сребро и останати благородни метали и бесценети камења. Абсорбира огромни количини скапи материјали. Може да екcплодира без претходно предупредување и без позната причина. Не се топи во вода, но расположението драстично и се менува ако елементот се налие со алкохол. Најефикасен елемент за трошење пари. Најчеста употреба: Пред се како украс, посебно во скапи автомобили. Одлично средство за релаксација. Многу ефикасно средство за чистење. Пробани експерименти: Поцрвенува ако се затекне без амбалажа. Позеленува кога ќе се стави до поубав примерок. Опасности: Многу опасен елемент, освен во рацете на стручњаци. Можно е да се поседуваат повеќе елементи под услов да се чуваат на различни локации и ако се внимава елементите да не дојдат во директен контакт еден со друг. |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тежина: Оптимална 54кг, но варира од 40 до 200кг..
|
|||
|
|||
IdiBegaj
Сениор Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
THEPRINCESS
27. Жените не се грижат дали ќе им се дигне.
Ama Mazite pak mozat da mockat odejki i stoejki a zenite ne
|
|||
Zivi bili pa videli,.......
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahahhahahah, kaj go najde klipov |
|||
|
|||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
EDEN VIC VO VEST STO GO CITAV
|
|||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Staromodna Fata bez da znae deka postojat i kiloti ,nasla da dava soveti za moda.Katastrofa nevidena
Изменето од lotus flower - 24.Март.2009 во 17:17 |
|||
~Live the life you love, love the life you live~
|
|||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako Fata pokazuva umetnost vo zaveduvanje? Go opipuva pulst na plenot i mu ide non stop po negovo.Sakas supa eve supa,sakas sex,eve ti kakov sakas,pagas na solzi - ke placam,sakas da bidam silna nema problem,a i ke bidam mirna ko bajce za da te napravam od treva mleko moj Haso.Gledal Haso gledal i ne mozel da se iznacudi na umetnosta.I udril pet boksa ,Fata kako kip stoi mirno.I ja tresnal glavata od zid Fata kuti.Ah,majkumu sto i e na ovaa Fata?Ovaa ili e tezok mazohist ili e totalen idiot.Ali rekol aj ke vidime sto ke se sluci.I prodolzuva Fata so nejzinata umetnost.Eden den Haso i vika Fato ne mi se diga.Aman Haso zosto?Haso rekol neznam!!!Se prais ama ne ide,ne mi strui teloto,nema strast a i ne te sakam,dosadno mi e so tebe.Se trgnala Fata na strana i i se iskrsila, cel bes sto go potisnuvala go izvadila i si rekla Kopile a kolku sakav da se pokazam kako umetnik. Hahahaha Haso trebal da i kaze i da besnee I taka eden den Haso se setil i i rekol Fato sakam ko si ljuta da mi kazes .Fata prifatila i pocnala i toa da mu go kazuva,se na nacin toj kakov saka i koga saka. Arno ama na Haso pak ne mu se diga. Mislela Fata mislela ne smislila-tolku i secelo. Naravoucenie:Vo red e da se pravat gezminja za tie sto gi sakame,no nikogas po cena da se izgubime sebesi |
|||
~Live the life you love, love the life you live~
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |