|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика | страница <1234 100> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov eeeeee, eh taa ljubov, toa e koga noze ti se secat i jazik ti se vrzuva, toa e koga i posle 100 godini vo partnerot ke go gledas istoto ona sto si go videl prviot den |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе од кога е поставена темава ја размишља по ова прашање....за да пишам и ја како би ја објаснила...
и сконтав дека ВОЗРАСНИТЕ се премногу егоцентрични и посесивни и себични за да одговорат нна темава...и никој никогаш нема да ја даде правата дефиниција. САМО децата можат да ја дефинираат љубовта....и мислев да украдам една мисла од нив..има една книга жто се вика ОЛОВКА ПИШЕ СРЦЕМ.одговори на деца од 4 до 14 год на дадено прашање...ама неможев да ја најдам !!!ТАМУ ЗНАМ ДЕКА ГО ИМА ПРАВИОТ ОДГОВОР |
|
Motivation is game in my hands
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку и да се трудиме никогаш нема некоја права дефиниција за љубов..ама љубов си е љубов, ја чувсвуваме ја даваме а не можеме да ја дефинираме.
|
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem ljubovta moze da se opise so zborovi..????za zal spored mene suste ne se izmilseni dovolno dobri i ubavi zborovi so koi moze da se opise edna ljubov
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е животна сила што не тера да пребродиме се и да гледаме напред |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a dali si podgotvena toa da go dokazis?
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам како се докажува тоа коколо, тоа е онаа сила што ми помага наутро да ги отворам очите и да изживеам уште еден ден, тоа е чувството кое ме скокотка од внатре и ме тера да насмевнам кога ќе видам мало детенце како безгрижно трчка, тоа е ненадејната желба да ја гушнам мама без причина....тоа е силата што ме тера да го насочам мојот пат кон него и да посакам никогаш да не се разделат................. |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmm, slatko kazano |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубовта е слатка.... |
|
Mana
Нов член Регистриран: 16.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov, lesno za dozivuvanje, tesko za opisuvanje. Za ljubov znae samo sega ili nekogas vljubeniot.
|
|
Mana_na
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Струја ме дрма, срце ми лупа раце ми се тресат...и ај допри ме уште еднаш да се повтори тоа чувство
|
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov....koga se okolu nas ne postoi
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ти трепери срцето додека не го видиш....
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога неможеш да дочекаш да го слушнеш нејзиниот глас
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |