![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 100> |
Автор | |
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Февруари.2006 во 15:03 |
Знам дека е тешко со зборови да се дефинира ЉУБОВТА, ама ај да пробаме:)
ШТО Е ТОА ЉУБОВ? |
|
![]() |
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bats kolku i da opisuvas......nedoiskazana ke ostane......otkako e svetov i vekov za toa se zbori i pak e malku.....
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
ako, ajde malku site da bideme raznezneti od ljubovta:)
neka se oseti ljubovnata struja |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
јас да не зборувам, зашто ќе ја затворам темата
![]() |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
iiiiiiii pravoslave ti si opasen....
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
poim nemam......ili mozebi imam???? postojat milijardi definicii za ljubovta.....ne moze da se dojde do eden zaklucok....sekoj covek ja opisuva razlicno ljubovta.... ljubovta e.... ljubovta ee....koga si sposoben da sakas nekolgo onolku kolku sto se sakas sebesi..... ljubovta e energija koja treba da ja ostavis da te vodi niz zivotot, ljubovta e nesto najsveto |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
When you can't get enough of somebody |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
i posle sto?
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
е па треба редовно да го конзумираш секој ден |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Господе мој драги колку ли јас само го сакам... Од љубов секој мускул ме боли.. а апче, чајче, ништо не помага
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ej togas doza 100 baknezi pred i posle sekoe jadenje, i taka sekoj den dodeka usnite ne vi se zalepat
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
кога сакам, и кога го нема љубениот до мене чувствувам силна болка во градите и дишам до пола (тоа е 100% знак дека сум до гуша во љубов) |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
а за те*е коколо, што е љубов?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |