![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12161217121812191220 1402> |
Автор | |
najmilo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 745 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke mi nedostasuvas
![]() |
|
![]() |
|
SoulStealer ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 45 |
сакам да кажам мислете идет пролетта, врнит снег ко на 25 декември
|
Turning 360 degrees.. Coming soon :)
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
SDK NADVOR E VISTINSKA ZIMSKA IDILA VRNE SNEG SHTO DA VI KAZAM
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
SDK....vremevo me ubi tri dena glava me boli , upm kako baba sum tezok meteoropat
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
sdk vrne sneg
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
сдк...како да е 1 јануари
![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sdk...morase li barcelona!
|
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sdk,
Bozikj li doagja ili Denot na proletta?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
SDK...nie sme si juznjaci, bez sonce ne vireeme, site rezervi gi potrosivme...SAKAM SONCE
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,..... ми треба инспирација
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,..... ми треба инспирација
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....сдк......права пролет
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
........bidete nezni so mene nov sum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk ...deka nemozam da te cekam
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12161217121812191220 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |