|
Шума |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi tekna deka imam sumarski zavrseno, taka da ja ko strucnjak moram da postapam profesionalno
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мхм....повелете со вашиот елаборат, др.мр. збунет
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa moram prvo da gi ispitam poedinacno, da gi sporedam, analiza da izvrsam, a toa znae da potrae, vistinski strucnjak ako treba so meseci ne izleguva od suma
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, да, од секогаш си бил вистински професионалец.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja obozavam vestarkava
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја обожавам најзгодната форумџика
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овие се тие у шумата?
|
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aman be zbunet , al ti si zbunet , al nas sakas da ne zbunis .........interesna provokacija ......
da se zamislam ............pa da odgovoram prvata iskra sto ke mi ckrapne vo mozokot........... Mislam deka ke pominam brzo bez da zastanam ,zatoa sto koga ima guzva polno maski drva i trupci nekako ne mi se odzema vnimanieto i ama bas nisto nema da primetam i zainteresira.......... mejutoa ako ima poretko cat pat...e togas druga prikazna , zatoa sto idejki .........klaj,klaj,klaj naednas edno drvo pred mene makar bila fidanka ili dab ke go primetam ............to!! Zaklucokot ke bide deka na vreme ke stignam na sostanokot zatoa sto nema sansa vo suma da ima cat pat drva nego e pljot..... Изменето од bijonse1 - 19.Март.2009 во 23:45 |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
порано ја заобиколував шумата,но откако ја имам Сандра ,немам гајле
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |