![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12131214121512161217 1402> |
Автор | |
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E SEA ME NAVREDI
![]() ![]() ![]() PA JAS GO PROIZVEDUVAM KISLORODOT A VIE TUKA MI GO TROSITE OD UTRE KE VI UDRAM DANOK . SEA KE MU PRATAM MAIL NA GRUJO (GUJO) |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk zaguben nemoj...toa ja go pravam ne me potsekaj na mene
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
ABE BRATUCETMI GO VOZI GRUJO MOZAM DA MU KAZAM NA BRATUCETMI DA MU KAZE ALI GABE . NEMA muda da mu kaze toa e ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk mislam deka znam koj ti e bratuced ali veruvaj djabe mu e so go vozi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MA kakov mujo kakov GRUJO NE idam jas na glasane do sega ne sum glasal a nema ni da glasam .
Poso ne zavisam od drzavava ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() |
|
![]() |
|
sdk aj otidov da pusam jas...a ti zavisi od sebe
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kaj mene tamu vo lisice idel nekoj nenormalen i pravel popis koj za kogo ke glasal cccc nenormalni luge .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк.....ајт ќе дојдам после па
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
сдк,...ауууу..ќе виде таа убо..
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
sdk nadvor e mnogu ladno......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
vrnese sneg pred pola sat, sega sonce
![]() ![]() ![]() nesto mi e cudno ova vremevo nase....i toa kako lugeto, pocna da se budali.
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
СДК...Добро е кога старите добри луѓе се враќаат повторно на форумот
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Сакам да кажам, не успевам секогаш се, добро да направам...
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12131214121512161217 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |