|
СТИХОВИ КОИ ВЕ ДОПРЕЛЕ |
Внеси реплика | страница <1 45678 67> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I dont know how to live without your love
I was born to make you happy Cause your the only thing within my heart I was born to make you happy Always and forever you and me Thats the way our life should be i dont know how to live without your love I was born to make you happy QUEEN BRITNEY SPEARS |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sometimes I run
Sometimes I hide Sometimes I'm scared of you But all I really want is to hold you tight Treat you right, Be with you day and night Baby all I need is time. |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stronger than yesterday
it’s nothing but my way My loneliness ain’t killing me no more |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If I could, then I would
I'll go wherever you will go Way up high or down low I'll go wherever you will go |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Let's pretend that I've moved on
And I'll tell myself That life goes on without you- Open my eyes and look deep inside, I run away |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesto sto vistina me rastazi...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene...surova vistina,...i del od mene...
No reason to lie No need to pretend I'm grateful to die To live once again I'm fearless to fly And reach for the end And reach for the end ohhohhhohhhohhh... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cija e pesnava??? daj sa ja slusnam |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Quentin
ЈАС И ТИШИНАТА Тишино, на мојот перон секогаш згазнуваш како испраќач... Никако како чекач... Знаеш дека сум уморен од себе си, од селењето во други очи, од враќањето под дождот... Тишино... Акордите на песнава би биле уште поубави ако ги испееш ти... Наместо да му вдовичиш верно на звукот, дојди обвиткај ја мојата желба да блудничам со тебе... јас инцестуoзно удрениот... оти и самиот сум тишина... |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kejt
ГИЛТИ Ги побара моите разголени мисли на тацна ти ги послужив помирливо, без збор. Сега е на тебе и редот и пресудата: ќе ми помогнеш ли одново да се родам, или ќе решиш никогаш да не сум постоела Ako te saka,ako ima energija i znaenje sigurno ke ti pomogne Изменето од lotus flower - 17.Март.2009 во 00:24 |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
( pppsssttt...ne kazuvaj, jas toa samo se galam )
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo ovoj zivot e tesko da
pronajdes nekoj,koj te razbira zar ne, i te saka pokraj seeee... |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПИСАТЕЛ Најдобриот расказ, се разбира, е тој што не можеш да го напишеш, што нема да го напишеш. Тоа е нешто што може да заживее само во твоето срце, не на хартија. Хартијата е сува, рамна. Каде е почвата за корења, и како да кренам цели дрвја, една шума од земјата на духот и да ја пресадам на хартија без птиците да ги вознемирам? А што со планината на која расте шумата? Со водопадите што прават реки, реките со толку дрвја налактени едно на друго за да гледаат на рибите. Под рибите има облаци. Тука, небото се мрешка, реката грми. Како би се движеле нештата на хартија? Гледај сега како тигар чекори ја кине хартијата. (Суџата Бат) |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ммммммм.....убаво.....
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |