|
Кој пол е твојот мозок ? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Март.2009 во 17:02 |
||
Уште малку можело машки да покаже Вие проверете тука |
|||
|
|||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Your Brain is 67% Female, 33% Male
Your brain leans female You think with your heart, not your head Sweet and considerate, you are a giver But you're tough enough not to let anyone take advantage of you! Jako |
|||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Paaaaa , nema sto da citam Monce bonbonce ke si go kazam moeto mislenje..............
mislam deka mozokot nema pol, barem kaj mene nema ........ vo odredeni situacii razmisluvam maski , a vo drugi na zenski nacin , zavisno kako ke go naviknes....... ako od rano detstvo razmisluvas za ednostavno oblekuvanje i obozavanje zenski ....taka ke prodolzis zel zivot ako si zensko ......ako razmisluvas za maski sportovi , oblakanje taka ke teras cel zivot ako si zensko........isto vazi obratno za maskite................ bebeto koga se ragja ama bas ic ne znae ako e zensko ili masko ,a mozok bogami si ima.....znaci nema mozokot pol... e sega vo tek na rastenje se nasocuva kako da se ponasa mozokot.... |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Your brain is a healthy mix of male and female
You are both sensitive and savvy Rational and reasonable, you tend to keep level headed But you also tend to wear your heart on your sleeve |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Logical and detailed, you tend to look at the facts And while your emotions do sway you sometimes... You never like to get feelings too involved ????
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Isto i kaj mene...a sto znaci poslednata recenica...you also tend to wear your heart on your sleeve....? |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Your Brain is 7% Female, 103% Male
Logical and detailed, you tend to look at the facts And while your emotions do sway you sometimes... You never like to get feelings too involved |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Biba_G - 16.Март.2009 во 18:28 |
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Your Brain is 67% Female, 33% Male
Your brain leans female You think with your heart, not your head Sweet and considerate, you are a giver But you're tough enough not to let anyone take advantage of you! LELE STO E OVA Изменето од zaguben - 16.Март.2009 во 19:21 |
|||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
~Live the life you love, love the life you live~
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
најженско сум бе.......
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
47% female 53% male....dobro pominav mislev ke dade 99% male
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |