![]() |
|
Како ја замислувате иднината и Вие во неа |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 16> |
Автор | |
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
urmeaza statia eroilor cu peron pe partea stanga.stimati calatori,trenul circula in directia republica,pentru directia industriilor coborati in statia eroilor |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
angelce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
NE SONUVAJTE GO SVOJOT ZIVOT TUKU ZIVEJTE GO SVOJOT SON |
|
was ist los?
|
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
ne mozam da mislam me mrzi, imam ispiti , a idninata ko sto trgnalo kaj ke me odnese samo Bog znae, a jas so ovaj pamet, bogami vo EU sigurno nema da me primat, ke mi recat gitla vo koj vek ti zivees................... |
|
precious..
|
|
![]() |
|
bomboni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Za mene i zena mi vo idnina nie e plan da najdeme nekoe selo kade site se isselile zosto site sakaat vo grad da ziveat i da si naselime nekoja kuka, da ne znaeme za nesreki, politiki, zakoni... nisto takvo... ovcite, kucinjata, kokoskite. edno rastenie na prozor za dobro raspolozenie
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brmbrm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 405 |
Zgrapci ja segasnosta idninata e za idnite generacii
![]() |
|
![]() |
|
ilijana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Idninata ne se zamisluva tuku se gradi
|
|
![]() |
|
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
|
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
abe ne mora da imas zamisla.kako demek site so uspeale vo zivotot da znaele i planirale so treba da im se sluci.
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
slobodno neka si go planiraat zivotot i idninata onie koi sakaat,ama i sam znaes onie nesta koi ke se slucat neplanirano,spontano se najjaki... |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
abe ti mi kazuvase taka sea mi drzes nekoi predavanja...
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
idninata ja zamisluvam kako na 45 godini go smaluvam pivskiot stomak(koj kje go napravam vo brakot) lupajki bubnjevi u nekoj skopski neprosperiteten i neprofitabilen HardCore - Punk bend ili Rock&Roll bend zasto HC_punk ima poslozeni ritmovi, i kje nemozam da izdrzam edna pesna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |