|
Сликата зборува |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КЕЛНЕРОТ-Се надевам дека ќе ве освежам КРАЛИЦАТА-Бљак кој гадотилук е ова,зар навистина ќе пробам |
|
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Draga , kolku si romanticna......blagodaram sto me setas!! -O dragi, ti samo pusi ova za mene e zadovolstvo, prosto uzivam!! -Da ne si umorna draga ?? da zastaneme da se odmoris?? |
|
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne si umorna? Ne bash mi e ubavo!
Brodot samo shto ne potonal od negovata tezhina a toj tush laden...pushi...dodeka zhenskata vesla li vesla....
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oust, fintata/igrata e SAM da izmilslish zborovi na nekoja slika shto ke te inspirira a ne da postirash veke napraveni od nekoj drug. Potrudi se neshto i samiot da napravish ako ti e interesno.
|
|
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Putin razmisluva; Si ja sakam mojava rabota, lesna e, duri e kako igrachka za mene - samo ne treba da zaboravam sekogash da izgledam seriozno.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј, престани да ме смееш не можам говоров да го одржам |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oh baby let me be your loving teddy bear........ Pull a chain around my neck and lead me anywhere Oh let me be your teddy bear..... Уште звук и фали |
|
|
|
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Merkachot; Uffff....shto bi i go........na ovaa, tuka i odma.
Zhenskata; Hehehe, znaev deka ova moe tirkizno fustanche ke me napravi neodoliva, shteta shto libevo moe nemozhe da go vidi toa.
Zhenskata od tolpata (zumirana); Imam nekoe strashno chuvstvo deka na zhurkava ima nekoj manijak.
|
|
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bejbeto; Glejte dechki, pa ovoj majmun e mnogu interesen i znae trikovi!
Majmunot; Yeee, interesen sum, interesen....vaka gi lazham i majmunkite od mojot rod!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenskata : -Cek da se navednam za da ja vidam slikata definitivno e falsifikat!! Deteto: -Ti teto , tamu gledaj falsifikati jas ovde gledam originali!! |
|
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак норис: Ра та та та та та сите ќе ве испукам....ра та та та та Don`t f**k with chuck |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |