|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 53> |
Автор | |
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И реалноста стана нереалност во овој лажовен и парадоксален свет а форумот е тука за миг да избегаме од таму ама по се изгледа никаде не можеш да се скриеш
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj shto e gjubre vo realnosta ostanuva gjubre zasekogash i nasekade...od takvi ne se bega...samo moze da im se vrati so ista merka..ili da se ignoriraat...drugo nema..
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se pomalku vreme imam za realnosta
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Picky - me vika decko mi, deka sum bila mnogu prebirliva znaci realno e!
Negooo...sto ima da se otkrivame koi sme sto sme...nekam pred site sve da zboram , a bas me interesira koj se krie zad odredeni licnosti :D:D:D |
|
No expectations, no disappointments!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........mora da sum bil pijan....ne se seCHam...!!!!
-star ...?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам дали си бил пијан, ама сигурно не си бил во стабилна емотивна состојба |
|
No expectations, no disappointments!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aj pa ti...ova e nerealno ...ko-bajagi...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Загор, welcome back во виртуелната реалност
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за сите мои форум-пријател(к)и!!! Изменето од Sho-Sana - 13.Март.2009 во 20:33 |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пишаното однесување малку има врска со практичното т.е со она во реални услови. Тука сме поштедени од правење фаци, гестикулации и ослободување телесна енергија така да форумот само одсликува дел од нечив карактер и размислувања, но никако неможе да се добие впечаток дали особата ги применува своите изнесени размислувања и вокабулар во јавниот живот.
Затоа на еден форум секој тргнува од сопствените гледишта кои не мора и да се реални или пак базирани на фактички искуства...затоа мене може да ми се допаѓа некој како размислува преку пишан збор или да не можат очиве да ми го читаат од глупости, но за да формирам комплетно мислење за таа особа треба да видам како се однесува со мене, со други луѓе, како изгледа, како живее во реалноста, од каде потекнува.....и да не дробам многу едноставно занимливо ми е да читам сваштарии нно тоа не ме поттикнува на понатамошен интерес за одредена особа или нејзина анализа (многу ретко). |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga se zali deka mnogu dremam na komjuter i deka e osamena, ke i dzitnam " Master kard " , pa neka masturbira.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....pa sega razlika...........zavisi od koja strana na ekranot sme
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaravo najgolem problem e previse realnost na forumot
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako sekoj bide ovde realen,zasto ovde mozes da iskazis poveke raboti koi nekogas te pretiskat, i po pisuvanjeto ke mozes da pretposavis so kakva licnost, kakva licnost sedela pozadi pc.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |