|
Дали мажите знаат да сакаат ? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 29> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаат! и да сакаат и да кажат и да покажат
знаат де, еве признавам, знаат |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаат се`. и да сакаат, и да кажат, и да ти нацртаат, и да ти испеат ... и Таџ Махал да ти го изградат
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka znaat..samo kolku go pokazuvaat toa e dr.prasanje..se e do covekot individualno,ama deka znaat znaat..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozi znaat
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурна сум дека знаат да сакаат, но колку и на каков начин, умеат тоа да го покажат ??? |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaat no se plasat da go dokazat so toa za da ne im se vrati kako bumerang. Maskite gi maci toa deka ako devojkata doznae deka on ja saka mnogu da ne go zeza ednostavno maskite imaat svoe nekoe si ego koe ne im dozvoluva da priznaat no jas znam deka maskite sakaat poveke od zenskite no ne go iskazuvaat toa glumat nekoe si ludilo toa e celata filozofija na edno masko demek ono ne trci po devojka ma da site sme isti ligusi i ako sakame nekoja si znaeme nie samite kolku sme rikale ko volovi. Jbg nema zs da ne vrega vistinata neka mi kaze nekoj ako ne e taka
|
|
eli_n
Група Регистриран: 10.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mazite ne sakaat,mazite samo posakuvaat
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....i jas se prasuvam
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
САКААТ ДА ПОСЕДУВААТ
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaat ama nekogas se plasat toa da go kazat za da ne se zloupotrebi
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaat znaat ama koga ti e sakaat
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaat i togas se ludi, a jas sakam ludi
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo edna...
i potoa vo site drugi... ja baraat nea... ic ne me prasuvajte od kade znam.. znam... |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mazite non-stop sakaat
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |