|
Плавуши |
Внеси реплика | страница 123 62> |
Автор | |
Free
Група Регистриран: 13.Мај.2005 Локација: Neutral Zone Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Мај.2005 во 16:45 |
A, sega uste eden vic: Kako gospod ja napravil plavusa?-pravel metla pa se zaebal |
|
ivica5
Група Регистриран: 24.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako najlesno na plavusa da i gi skrsis zabite a da ne odgovaras?
Na asvalt ke nacrtas penis. |
|
caci14
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јули.2005 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se zali edna plavusa na druga:-Mislam deka maz mi me mami.- Od kade ti pa sega taa ideja?- Pa decava nasi voopsto ne licat na nego!!
XIXIXIIXIXIIXIXIXII |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иде плавуша на одмор во Грчка и упознава некој грк.
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
malena
Нов член Регистриран: 25.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna plavusa ja bolelo glava i otisla na lekar i mu rekla na doktorot:doktore me boli glava .doktorot ja pregledal i rekol :vo glavata imas samo edna zicka.a plavusata mu rekla da ja isece i taa zicka samo da ne ja boli glavata i doktorot ja isekol i na plavusata i padnale usite. |
|
dobra inteligentna devojka koja saka da razgovara za love &life
|
|
kirealeks
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RAZGOVARAAT DVE PLAVU6I
-ZNAE6 LI KOJA E RAZLIKATA MEGJU KISELO MLEKO I SPERMA? -AMI NE ZNAM -ZEMI PROBAJ NEKOGA6 KISELO MLEKO I KE VIDI6 |
|
ОД ОВОЈ ФОРУМ СУМ БАНИРАН... |
|
kirealeks
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DVE PLAVU6I IGRAT 6AH
-"KO6"-IZVIKA EDNATA PLAVU6A -"E 4EKAJ MA OVA DA NE TI E FUDBAL SLU4AJNO"-ODGOVORILA DRUGATA |
|
|
kirealeks
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plavu6a odi na stomatolog.lekarot se vrti i gi podgotvuva instrumentite i vo megjuvreme i veli na plavu6ata da ja otvori ustata.posle se vrti kon nea i vika-ama ve molam gospogjice,jas ve zamoliv samo da ja otvorite ustata,vie zosto ste kleknata?
|
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razgovaraat dve plavusi Zamisli bcera go citav sekspir , bistina ,A od koj e
|
|
mbm
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako si zamisluva plavusa sigurnosen seks ...ja zaklucuva vratata
|
|
mbm
|
|
THE GAME
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Plavusa kupuva pica.Prodavacot ja prasuva:Da ja isecam na 4 ili 6 parcinja?Na 4 vika plavusata 6 ne mozam da izedam.
|
|
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i se javuva edna plavusa na druga i vika: Dali e toa telefonskiot broj eden dva tri pet pet sedum? a drugava i odgovara ne ovde e sto dvaese i tri petsto peese i sedum. I taa prvata vika : Epa izvinete sto ve razbudiv. a drugava : Ne be nema vrska i onaka zvonese telefonot.
|
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
bodeel
Нов член Регистриран: 11.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e mrtva plavusa vo sifonjer? Svetski prvak vo zmurki 1988g. |
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam nisto protiv plavusite, ama nekoj mora
Зошто плавуши над 30 години не играат жмурки ? - Затоа што нив никој не ги бара Како се вика мозочна ќелија во глава на плавуша ? - Турист Зошто плавуша носи саат на нога? - За да биде во чекор со времето ! Зошто плавуша ги држи рацете на уши ? - За да не и избега мислата Што е разлика меѓу плавуша и мерцедес ? - Па не возел секој мерцедес Како ќе и кажеш на плавуша да клекне ? „Дојди ваму„ Зошто плавуша го отвара џусот во продавница? - Затоа што на него пишува „отвори овде„ Плавушите не си ги дојат бебињата зошто многу ги боли кога си ги полнат цицките со млеко Зошто плавуша седи на радијатор ? - Го влажни воздухот . Зошто плавуша носи гаќи? - Да и ги греат глуждовите ! Зошто плавуша не затвара врата од WC ? - За да не ја гледаат низ клучалката . Што направила плавуша кога слушнала дека многу несреќи се случуваат дома ? - Се преселила ! Зошто плавуша го фрла саатот во воздух? - За да види како лета времето ! Зошто плавуша јаде весник ? - За да чита во се*е ! Што се добива кога ќе ставиш плавуша во ќош? - Тап агол. Зошто плавуша ја закопуваат во триаголнест ковчег ? - Затоа што чим легне одма и се шират нозете Како ќе познаете дека плавуша го користела вашето РС ? - Има кармин на џојстикот ! Три плавуши се возат во лифт. Ednata забележува нешто... prvata: Што е ова лигавово ? vtorata: Сперма де tretata лизнува и вика : Не е од наш влез ! Три плавуши гледаат порнич. prvata: Шо праат бе овие ? vtorata: Се ебат tretata: И тоа лошо ! Се шетаат две плавуши и наоѓаат огледалце. - Еј, види моја слика! Другата зема, гледа: - Леле ама си ружна Што да направите ако некоја плавуша не ви дава!? Разбудете се.. Изменето од batt's |
|
Внеси реплика | страница 123 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |