![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 405406407408409 824> |
Автор | |||
солиндар ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
http://www.youtube.com/watch?v=VCsVza0Iwq8 poz za site
|
|||
![]() |
|||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
||
То се протобугарите,тие се турци,и официјалната бугарска историја не го негира тоа,го поддржува.
А овие денешните се попара,кој стигнал семе остајл. |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Да ми рече некој друг, па и да си премолчам. Ама вие? Па читај научни трудови како Бугарите, Србите, Грците дури и натписите на иконите ги менувале ако не одговарало на нивните национални пропаганди. Дури и Петар Драганов ( Бугарин ) го има потврдено тоа. Изменето од macedon_alex - 13.Март.2009 во 14:24 |
|||
![]() |
|||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
||
Верно е тоа, еден народ сте! Крвта вода не ви станува. Еден народ |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
![]() |
|||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
||
Платеник,знаеш што е проблемот со нив?Зошто не сме еден народ?Баш твојот пост,работата е што самите тие не се еден народ,туку турлитава народ.Со дел од нив сме сосема ист народ,со друг дел од нив,врска немаме.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
||
Види го клипот, еден народ се верувај ми! Мислиш на бугаризираните?! Таквите не ни ти требаат, тие се поголеми Бугари и од оние на клипот. |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
![]() |
|||
taanas ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 331 |
||
Е па като немаш нищо общо що дирят аулите на дедо ти Кубер в Македония????
|
|||
![]() |
|||
||
Не ни требат ич,ама такви се многу,повеќе од цела Македонија заедно. |
|||
|
|||
![]() |
|||
BG Tatar ![]() Сениор ![]() Регистриран: 06.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
||
А дали знаеш колку се србизираните македонци? |
|||
![]() |
|||
||
По некој во Куманово и Скопје,се на се,илјада души поќе не.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
BG Tatar ![]() Сениор ![]() Регистриран: 06.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
||
И мислаш да те тоа вистина?!! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Па јас живеам во Македонија знам,србоман еден немам сретнато,Југоносталгичари-да,Бугарофили-ДА.Србомани не.Дури гркомани имам слушнато дека има.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 13.Март.2009 во 14:43 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Нема илјада души! Какви илјада души какви глупости. Помалку се! П.С. Тука не ги мешам етничките Срби! |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 405406407408409 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |