![]() |
|
Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 40> |
Автор | |
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne e losho,jas na 21 vekje bev mazena
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Zar se bitni godiniti za nekoj da bide ili mazen ili zenet. Nikogas nema da znaes koga ke dojde vistinskiot ili vistinskata . Podobro pocekaj ne razmisluvaj na godinite ne se tie najbitni veruvaj
|
|
![]() |
|
picky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Ова по пат на аналогија би испаднало дека е лошо да си немажена ![]() а можда и не е така лошо ако споредиш со тоа колку е полошо да си мажена ![]() ![]() |
|
No expectations, no disappointments!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Pa jas na 21god bev pravo detiste,taka sto edinstven nacin nekoj da me zeme bese da me posvoi
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Лошо е ако си 21 а веке си мажена |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
i na 22.23.24.25.26.27....
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
мажете се девојчиња!!!
ќе имате прекрасен фустан, ќе се чувствувате како принцези и сите ќе ви обрнуваат внимание..........- на денот на свадбата ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
e ovie dve posledni....dva pati gi procitav...
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Уууууф... Лелеееее 21...
![]() Мајко мила кој предизвик... Ма какво мажење... ![]() Див брак ДА...одмори заедно Да... ама и слободица МИЛА...Дааа ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
.... и пазете!
очи отварајте! многу е важно со каква свекрва ќе се омажите ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Свекрва...
![]() Ма остајте ја свекрвата... 21...леле дејчиња...живот..убавина... ![]() |
|
![]() |
|
Sakam vakva svekrva sto dozvoluva DIVI BRAKOVI...samo takov e i mozen za divtarka ko mene
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Море јас што си имам една уште *невенчана* свекрва,ѕрцките ми ги извади.Ама у заби ја носам,подобро готвам од неа,што е најважно подобро месам од неа и со финта побели му се гаќите јас кога му ги перам( до душа тие у боја што му се со Вениш му ги перам,па уште појаки им се боите,не лажеле оние на рекламата)!!!Жива се јаде!Па ми вика *Ама како ти така,па во Скопје потврда ви е водата,во Охрид подобро пере*,ама не и кажувам за да се нервира!И после нека рече некој дека мажите не бараат жена која ќе ги чува као мајка им,дури и подобро,па и бонус работи ќе добиваат!
Јас ова душа напатена да си испразнам,гледам сте спомнале СВЕКРИВИ и морав да се умешам.Јас до 30 не се мажам,нема сила што ќе ме натера претходно,а и ова лудово мое исто мисли,до тогаш може и некој трет да излезе,млади сме си! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |