![]() |
|
Мултиетничка партија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | |||
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Никој не рече дека тие се поарни, коментирав на темата, значи сум против мулти-етничка партија...и доста ја расипувате секоја тема за да плукнете на Грујо, ко да мене ми е гајле за тоа...
не се однесувајте како да сте во Југославија ![]() |
|||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|||
![]() |
|||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
||
albancite ne gi kocat procesite i ne se tie krivi. tie si baraat , a onie sto treba da kazat ne koga treba da kazat, samo se tufkaat i se smeskaat i davaat i sto treba i sto ne treba.
|
|||
![]() |
|||
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
||
Смрт Система! ![]() |
|||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|||
![]() |
|||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
||
samo se mislev miruse na kogo lici....na Milka Planinc mozda...
![]() |
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Ај вратете се на темата.
|
|||
![]() |
|||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
||
izvor - A1 tv ... ova go izjavi posle densniot pojadok vo Tetovo ...
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Ти благодарам , гледав вести ама ова ми избегало... Незнам еве повторно го гледам извештајот на А1 и не забележав такво нешто... Изменето од kultuzin - 12.Март.2009 во 23:49 |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
||
za kultuzin : malla greska od moja strana ... ovaa izjava ja sllusnav na Alsat-m (makedonska verzija)... ja imas i na intenet stranicata (makedonska verzija)... Изменето од Pacifist - 12.Март.2009 во 23:58 |
|||
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
mene licno mi se dopagja ovaa ideja ... bas bi sakal da znam kolku se raspolozeni allbancite i makedoncite da glasaat za vakva partija ...
|
|||
|||
![]() |
|||
||
onie sto navistina sakaat dobar i kvaliteten zivot i sigurna i bezbedna idnina za svoite deca sekogas ke gledaat koj e sposoben i kvaliteten da sraboti nesto i tamu ke se priklonat
realno , nie porano nemavme problem so albancite, problemite nastaa odkako ni najdoa kosovarite. |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Многу е важен кадарот на партијата... Не е работата само да е мултиетничка треба да има силна структура составена од квалитетни луѓе... |
|||
![]() |
|||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
||
- eve jas sum raspolozen...da glasam za.
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
![]() |
|||
||
И уште еднаш благодарам за изворот... Запрепастувачко е како за А1 и СИТЕЛ вакви изјави остануват незабележани... |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |