|
Фрчко Тајсон |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene Frle mi izgleda kako posposoben i realno e!!! Covekot e intelektualec i znae sto zbori kako sakate kazete, za razlika od nekoj sto frla kletvi...
a plus...valjda nema da stanuvame monarhija...ne e zdravo za opstestvovo da nema silna opozicija!!! Изменето од picky - 11.Март.2009 во 12:01 |
|
No expectations, no disappointments!
|
|
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
~,,~Ovoj Frch e mnogu opasen igrach *tochno deka e najsposoben no e i nakontraverzen , samoglav i bezobziren ,mnogu e opasno toj da stane pretsedatel mozhe da pravi golemi problemi kako vnatre taka i nadvor bez trunka sochustvo so narodot~,,~Toj e voobrazhen osobenjak so kompleks na visha vrednost i ne mu chue za masata
|
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
picky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo covek sto ima visoko mislenje pred se za sebe moze koa ke izleze pred drugite vo megunarodnata zaedinca moze da iznesuva stavovi so koi ke ja izdigne i svojata zemja... a ne ovoj sutrakot, nema da znae sto da kaze, ke se ispobuni i niv ke gi zbuni :))) vaka ke prai ---> |
|
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Frchko ima visoko mislenje za sebe PRED sekoj, a ne samo pred se za sebe. shto znachi toj TAMU (bilo kade) ke zboruva samo za sebe i svoite "postignuvanja i kvaliteti" a ne za toa shto e praten. A i se vide kako "ne pretstavi" sega koga beshe niz Evropa, kako poparen izleze od kaj niv a intervjuto shto go dade za nashata TV beshe isto kako da im rekol; NEMA PROBLEM GOSPODA....KAKO KE KAZHETE VIE TAKA KE NAPRAVAM! I prodolzhi; mene mi e vazhno voopshto shto ke bide i kako ke bide, samo da se okacham od problemov....da ne mi visi na glava za da mozham da si uzhivam vo blagodetite na shetanjevo naokolu, pa bilo kako da vlezeme nekako vo EU....pa makar bile i Meksikanci.
Znachi pogolem chovek "so visoko mislenje za sebe koj dobro iznesuva stavovi" NEMA!
|
|
picky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako sakate kazete, no Frcko e mnogu podobro resenie od Ivanov!
|
|
No expectations, no disappointments!
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |