|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 401402403404405 824> |
Автор | ||||
BG Tatar
Сениор Регистриран: 06.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Така е ама зашто викаш дека се руски?
|
||||
KRUGER
Нов член Регистриран: 08.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
В действителност вие нямате нито една от тези букви, като например Я Ю Ъ Ь Щ... Ако са създадени от македонците, то трябва да ги имате в азбуката, при нас ги има в старобългарския. |
||||
BG Tatar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ништо ти не знаеш! Тоа се кривите букви! Татарските!A Karadjiceva azbuka-to je naj savrsenija azbuka na svetu-jedno slovo,jedan glas! |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne trabva da sa plasis, az nesam blgarin |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
BG Tatar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Хвала Богу дека не си! Let the force be with you! |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
видиш прв пат се согласувам со тебе фала Богу |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
BG Tatar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Добре дека се согласуваш со мене иначе сон ми нее убав....
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
това ти вјарвам чи не е хубав, штом сонуваш туркомонголи и аз да ги сонувах, нјама да ми е хубав сонот |
||||
|
||||
taanas
Сениор Регистриран: 12.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Аз съм сигурен че повечето хора с български паспорти имат икономически причини да вадят паспорти! Чудно ми е само защо не искат да станат румънски или гръцки граждани нали и те са в ЕС! Аз лично колкото и да съм зле икономически никогаш нема да пиша рода ми македонски и себе си за македонец! И понеже се съмнявам че предателството е национален спорт в Македония, мисля че тези хора с български паспорти по един или друг начин имат некакви остатъци на българско самосъзнание в рода си -дали е некой дедо или прадедо но се нещо требва да е останало за да могат толкоз лесно да напишат в молбата че родът им е български! Ако мотива е другия -само икономически причини- значи нема друга нация в света с толкоз много предавници! Дано да влезете в ЕС и НАТО та да се кротне малце тая Македония! Щото докато вие сте зле сите ще сме зле ! |
||||
oho
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па ако се македонски, зошто се одрекохте от них? |
||||
KRUGER
Нов член Регистриран: 08.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Бях написал, че се срещат в старобългарския, до като в македонския ги няма. |
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ние нашата азбука само ја подобривме спрема нашиот говор - а не како вас ТуркоМонголите да ја подобруваат Русите по Рускиот говор
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da kazam neso lingvisticko
starata makedonska bukva, ne slovenska (oti slovenite nepostojat) bila OUN i taka pred 2300 godini starite zborovi bile MOUNZH ROUNKA denesnite narodi koi poteknuvat od makedoncite , ova bukva si ja smenija i toa vaka makedoncite vo A MAZH RAKA srbite vo U MUZ RUKA slovencite vo O MOZ ROKA cehite vo U MUZ RUKA bugarite vo znak 6 koj ne se izgovara M6A R6KA samo poljacite ja zadrzaa OUN i vikat MOUNZ ROUNKA taka da starata bukva e OUN i se drugo sho lupetate tuka, so bugarski propagandi mozete za zakacite macke o rep pozdrav Изменето од anakin - 11.Март.2009 во 12:35 |
||||
|
||||
taanas
Сениор Регистриран: 12.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не вие - а сърбите ви я подобриха за да можете днеска да четете сръбски вестници и да гледате сръбска телевизия! На всеки ъгъл в Македония можеш да си купиш сръбска преса! И това ми било независима държава! И ако Яне Сандански знаеше как му пишете името днеска със сръбското "J" ще възкръсне и ще терминира сички сърбизирани душици в Македония |
||||
Внеси реплика | страница <1 401402403404405 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |