|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 23456 32> |
Автор | |
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грешка си......мене како служител не ми се врзани рацете............на професорите им се...
|
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И комотно можам да нокаутирам некој од денешниве ученици т.е. Генерацијата гумени бомбони
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаш ли удрено ученик до сега |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам.....али стравот го чува лозјето.......
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te svakjaat seriozno ili na majtap te teraat . Ne gi ostavaj mnogu da se zaebavaat so tebe
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде да не се фалам........само ќе речам....... ќе те послушам....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
професоре, зарем не се уморивте после сите овие години?
инаку јас многу повеќе би сакал професорот да ми биде пријател и од него да учам, одколку да го гледам само со страв и почит |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
професорке по физика:ми се свиѓа вашиот авторитет
|
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ако де |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Profesorke ne sum spremna za deneska....
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
lea777
Нов член Регистриран: 14.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професорке по англиски, предавате и во гимназија и на приватен факултет, сигурно сте добро ситуирана, но нема потреба да се однесувате непристојно и да ги обвинувате учениците по ваши замислени проценки. Ако некој има совршен есеј не треба веднаш да го обвините дека копирал од интернет. Тој некој знае да пишува, можеби подобро и од вас нажалост. Ве молам бидете одговорна при евидентирањето присуства, никој не сака да го прават будала дека не бил на час, а всушност бил. И мора да разберете дека оние што не можат да си го прочитаат она што го напишале најверојатно имаат говорна мана, ларингитис, не се расонети, си ги заборавиле леќите/очилата....
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова мило да и го кажеш на професорката во лице......заслужува..... Не се колебај......брани го својот труд....... |
|
МИР со сите
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Profesorke po matematika: Dobro ma daj objasni ednas ubavo kako treba da se rese zadacata, a ne posle vtoroto prasanje od nas da vikas deca ne mozam veke, daj ne prasuvajte postojano, pa kako da ne prasuvame koga ne ni e jasno, ke vikas posle deka nisto ne znajme, e so da znajme koga ti ne objasnuvas nisto.
Profesore po biznis: Aj ne bidi tolku dosadna ne e samo tvojot predmet, ne mozime nie sekoj den da praveme proekti, imame i druga rabota, a i koga ce zboruvas zboruj malku po glasno, pa samo tie vo prvi red te slusat. Profesore po delovno rabotenje: 4ove4e ima li druga lekcija vo nasite ucebnici osven za brokeri i berzi, pa trei godini ni predavas - 3 godini sekoj cas istoto go predavas, na nekoj da mu go kazuvas ova nema da veruva, tolku li ti e interesna taa berzata i brokerite sto samo za niv zboris. |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите професори што ме мразеа може да ми се фатат, секој професор што го интерсираше колку татко ми зима плата, дали може мајка ми за врска да ја фати и секој што проба да ми се понаша како господ во одреден дел од мојот живот добиваше чифте од мене.
Никогаш не се тепав, никогаш не правев проблеми ама на поедини професори им сметаше мојот став и „долгиот јазик„ ама немаа за што да ме закачат Бев солиден ученик и си бркав работа и не им поклањав златни ланци за 8-ми Март и кафе за добра волја. Поздрав до моите професори и професорки кои си ја работеа работата совесно, кои ми беа поддршка во текот на образованието, кои несебично споделуваа совети од нивното животно искуство и кои се однесуваа како возрасни зрели луѓе во дадени ситуации. п.с Во одредени институции кодекс на однесување и облекување е задолжителен од вработените, тоа особено важи во Образованието. Не може наставник/професор да доаѓа во мини сукња, деколтеа, со пирсови на фаца и незнам ти што. Се во рамките на пристојно и комотно облекување и однесување. ПОмладите се угледуваат на постарите а не обратно. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |