|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <12345 32> |
Автор | |||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас не разбрав во што е дилемата...во жолтата боја..во бременоста...или во шорцевите
|
|||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da be nema greska
a od kaj taa sloboda profesor da go interesira dali ja imam decko ili ne? |
|||
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А од каде таа слобода на девојчињата........да му кажат на професорот да ги пушти оти добиле менструација (токму со овие зборови)? Од каде таа слобода да парадираат речиси голи во школо? Од каде таа слобода да носат тревка (ама не за Хербариум) на училиште? Од каде таа слобода на учениците на влезната врата во училиштата да ги пречекуваат професорите со цигарите во уста, па и уште да им бараат запалка на професорите? |
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
баш поради тоа што знам дека имаат и можности и средства.... и поради тоа што личната хигиена,... е пред се за самиот себе... а не за мене.... мамамд,... и ти си наставник и самата знаеш дека не е во ред да се доаѓа така пред ученици.... а професорката по германски,.... едноставно си е таква... нема кој да и укаже како треба да се облекува и тоа е тоа..... можеби и самата не е крива п.с. професорке по историја..... побрзо да ни дојдете назад |
|||
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Do profesorkata po matematika od osnovno: Iako vikavte deka od mene matematicar ne biva i deka koga ke prodavam na pazar nema da znam kusur da vratam...sega imam petka matematika.
Изменето од IzGubEnA - 10.Март.2009 во 20:38 |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На времето една наставничка пред бремето на проблемите...ненанспана и неодморена бидејки сопругот и умираше од канцер не забележа дека блузата ја облекла наопаку. На часот учениците и се смееле. Една ученичка станала и гласно пред сите со подсмев и кажала дека блузата и е наопкау.
Жената имала доволно стрпливост и човечност да стане пред сите да се извини и да им ја каже причината зошто е таква каква што е облечена, излегла од училница се пресоблекла и се вратила на час. Соучениците никогаш повеќе на својата соученичка не гледаа со почит. Сватија дека таа е само едно просто, невоспитано дете кое својата забавата ја гледа во исмевање на другите неразмислувајки за проблемите кои ги мачат. Да Бисера јас знам што е лична хигиена и колку е таа важна, ама уште повеќе знам што е хигиена на устата. Поганоста на кажаните зборови не се мие со четка и паста за заби, смрадот останува долго време. |
|||
DarlinG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa ako ne gi pusti so da go farbaat stolcheto za sledniot? ako nosat trevka zosto nikoj ne e zagrizen od profesorite za toa? isto i za slucajot so cigarite za toa deka paradiraat recisi goli potpolno se soglasuvam.(ne sum takva jas) |
|||
|
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
професорката по историја има исто така рак..... и две мали деца кои и се болни..... сите знаеме зошто косата и е урнебес..... и никогаш, ама баш никогаш не сум рекла ништо лошо за неа..... не викам ништо лошо ни за другите професори..... дарлинг ме знае доволно време за да потврди дека јас сум била таа против тоа да се исмеваат другите..... бидејќи и јас самата не сум совршена.....
да, лошите зборови не се мијат,.... ама јас не кажав ништо лошо или навредливо.... кажав нешто како што е..... и нешто што и самите професори - нивни колеги признаваат дека е..... ако мислите дека не е така, слободно ве поканувам да дојдете и самите да се уверите...... |
|||
DarlinG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se nadevam deka se ke bide vo red so istorija
p.s. sekogas biserna kara ako reces nesto loso za drugite |
|||
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DEKA ODVAJ CEKAM DA SE PRIVATIZIRAAT I KONECNO DA POCNAT DA SE ODNESUVAAT COVECKI (DA NE RECAM DA SE VOODUSEVUVAAT KOGA KE TE VIDAT)
|
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема потреба ученичките еднаш месечно да ги фарбаат столчињата (остави им го тоа на персоналот во училиштата)....туку наместо шминки, во ташните ќе си носат улошки.....и навреме ќе го решат женскиот проблем.......На Професорите им се врзани рацете (не смееат да им подвикнат, а не пак да ги удрат учениците) и можат само да ги замолат и да им кажат на учениците да не пушат пред влезната врата..... и.....и Толку......учениците не ги фермаат и крај на приказната....... |
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Палестинец , ти професор ли си шо ти пречат учениците и нивните навики
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сум служител........ |
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па требаше да напишеш дека на служителите им се врзани рацете , а не на професорите .
Извини за забелешката , се збунив
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |