|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика | страница <1 198199200201202 213> |
Автор | ||
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ja sakam nikogas poveke da se vrati
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taa nema da se vrati, no ke dojde nova eden den
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Smrt fasizmu , Sloboda narodu!
lele...tesko nas....sega ke skoknat mladuncinjava!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more neka skokat,,,, nitu imavme vakvi cirkusi kako sega, nit kampanji, nit avtobusi , nit primoruvanje na lugjeto da patuvaat po mitinzi , koga glasavme vo mesnite zaednici, si glasavme za lugje sto si gi znaevme , lugje koi navistina bea aktivni vo tie svoi obvrski, pa od niv si odbiravme clenovi za gradsko sobranie.. pa po red sve kako odese , i ne izvestuvaa za se, i nie odlucuvavme kakov stav toj nas predstavnik tamu ke iznese.... a ne ovie pratenici denes, setaat, molat, kolat, a koga ke vlezat vo parlament , zaboravaat koj gi vnel tamu i zosto...
na tie sostanoci imase i diiskusii i raspravii , a ne kako sega, slepci samo digaat race i citaat napisani livcinja |
||
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имавте
А тие слепци се сите ваша школа и генерација |
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na eden forum (srpski) ima anketa koja himna poveke ja sakaat : srpskata ili hej sloveni.... so mislis koja vodi.......... hej sloveni
|
||
|
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
marjan djorcev, mislam deka ne ke da e nasa skola.....sakas uste
|
||
|
||
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А Марјан Ѓорчев да не е роден 1990 година? Или е роден во време на Тито?
|
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sigurno ne se moja generacija, za skola nema sansi, jas ne sum prosveten rabotnik |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
инаку не знам зошто толку се форсираше историјата на словените, ако некој друг смета дека од таму почнува неговата историја, не знам зошто сите народи на Југославија требаше да веруваат во тоа и денес гујо го форсира александар, ама во училиштата барем си ја учиме целовкупната историја, од праисторијата па се до денес а и плус во Југославија се некој ни кажуваше кој бил херој а кој предавник (пр. Методија Шаторов Шарло) и не даваше некако слобода во изучувањето на историјата, и мислам дека од тогаш постојат некои дупки во историјата кои и ден денес не ни се јасни |
||
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
инаку ајм бек
го имам променето ставот за Југославија, само ме мрзи да го пишувам |
||
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trkaloto se vrti, eden den pak ke bidat na vlast onie so zaednicki interesi i vamu i tamu :P |
||
Внеси реплика | страница <1 198199200201202 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |