![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 398399400401402 824> |
Автор | |||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ne sa mi natrili, nego samo baniraa , oti tamu sicki heha obratni no ti si dobr pich ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
ene ti argumentirano,,, ti si batka koto sicki licite na Aziz i ste obratni toj vi e idol na sicki picove |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
ili pak si toj so zastanal na stolce i vozel Titanika
pa zirito ti duvaha da ne ti bide toplo |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
toj si nema problem so makedonskiot nego so erekcijata pa tuka dojde sa go diga ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Јас сум скромен, пишувам аргументирано, а ако ти не можеш да ме разбереш или пак ако имаш желба да ми ги превртуваш зборовите, воопшто не ме коментирај. |
|||
![]() |
|||
oho ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
||
Леле Анакин. И се оставяш отровата на бугарската пропаганда да те завладее? Как може да гледаш Б. Идол бре? Глей колко страшен е (според друже Латас, нели тои го има весникот Вечер и Сител или сум у грешка). http://www.vecer.com.mk/?ItemID=D24BE51CDC0D4944850D64E6C8CFA722 |
|||
![]() |
|||
oho ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
||
Сега сериозно. Кой е тоа форум. Мислим дека не може да е на www.vmro.bg. Там некако од началото на 2009 ви нема. Знам дека во последно време кай нас много се плукаше по некой kbc. Си тоа ти? |
|||
![]() |
|||
KRUGER ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
||
Някой от вас да е бил в България? И като е идвал, случайно да му е направило впечатление какви са българите, дали са жълтурковци, както вие казвате :) ? Защото мен ме съмнява :Р.
|
|||
![]() |
|||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
||
Тоа е голема загатака, неможам ни самиот да разберам зошто е тоа така?! Ќе налеташ на некоја азијатска фаца, Виетнамец, Кинез, Татар, Бугар, ама зошто дугите кои не изгледаат така, сакаат да бидат како нив, па дури и името им го користат. |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
![]() |
|||
||
tamo bese vo vo 2007 februari
pobaraj go anakin ste vidis deka sam baniram hahahahahaha gi rasturih sicki celijat mesec, hahahahah procitaj neso od men tam hahahahaha ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
STE NE NAJDETE NA SICKI KILOMETAR OD TUK DO KRAJA NA SVETA
![]() doduse samo na film, no sepak partizan ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
BG Tatar ![]() Сениор ![]() Регистриран: 06.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
||
Не е важно какво са видели а какво вели друже Латас и сите остали независни весници и тиливизии. Но првото место е за големиот македонец и македонски патриот Латас. |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() Григор Вачков
Големият български актьор Григор Вачков е роден през 1932 година в
плевенското село Трънчовица. Дебютът му в киното е през 1960 година.
Незабравима остава ролята му на Митко Бомбата в телевизионния сериал
“На всеки километър”. За участието си във филма “Последно лято”
получава златен медал за мъжка роля на фестивала в Сан Ремо, Италия.
Последната му роля - Постол войвода във филма “Мера според мера”,
остава недовършена. Попречва му смъртта. Широката популярност на
актьора идва от работата му не само в киното и телевизията, но и в
театъра. До края на живота си Вачков не изневерява на Сатиричния
театър. Емблематични са изпълненията му в пиесите “Суматоха”,
“Вражалец”, “Юнаци с умни калпаци” и в любимата му “Лазарица”, написана
специално за него от Йордан Радичков.
![]() Изменето од anakin - 10.Март.2009 во 11:03 |
|||
|
|||
![]() |
|||
taanas ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 331 |
||
Ти да не си гледал "На всеки километър"???
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 398399400401402 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |