IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Бугари - 100% ТуркоМонголи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бугари - 100% ТуркоМонголи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 398399400401402 824>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 23:08
Originally posted by oho oho напиша:

Бе на Анакин или са му продали фалшива дрога или много яко са му натрили носа на некой блгарски форум.

ne sa mi natrili, nego samo baniraa , oti tamu sicki heha obratni
no ti si dobr pich газење%20од%20смеење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 23:09
Originally posted by BG Tatar BG Tatar напиша:

Originally posted by macedon_alex macedon_alex напиша:

И велиш дека Вера Ацева се борила против србските окупатори во Белград ...
А сите македонци ли присилно биле мобилизирано во Бугарската армиjа или може некоj не толку присилно...

Ајде препрочитај ги моите постови уште еднаш. Изгледа имаш голем проблем со македонскиот.

jас се извинjавам ама ти не си некоj класик па да си губим времето да ти читам постовете. Бади скроман и пишувай аргументирано!

ene ti argumentirano,,, ti si batka koto sicki licite na Aziz i ste obratni
toj vi e idol na sicki picove

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 23:10
ili pak si toj so zastanal na stolce i vozel Titanika
pa zirito ti duvaha da ne ti bide toplo

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 23:11

А сите македонци ли присилно биле мобилизирано во Бугарската армиjа или може некоj не толку присилно...

Ајде препрочитај ги моите постови уште еднаш. Изгледа имаш голем проблем со македонскиот.

toj si nema problem so makedonskiot nego so erekcijata
pa tuka dojde sa go diga голема%20насмевка

Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 23:15

jас се извинjавам ама ти не си некоj класик па да си губим времето да ти читам постовете. Бади скроман и пишувай аргументирано!

Јас сум скромен, пишувам аргументирано, а ако ти не можеш да ме разбереш или пак ако имаш желба да ми ги превртуваш зборовите, воопшто не ме коментирај.
Кон врв
oho Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2008
Поени: 142
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 10:00
Originally posted by anakin anakin напиша:

Бе на Анакин или са му продали фалшива дрога или много яко са му натрили носа на некой блгарски форум.
tebe te vidov na bugarskiot idolsamo neznam dali bese toj idiot ili toj poidiot голема%20насмевка

Леле Анакин. И се оставяш отровата на бугарската пропаганда да те завладее? Как може да гледаш Б. Идол бре? Глей колко страшен е (според друже Латас, нели тои го има весникот Вечер и Сител или сум у грешка).

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=D24BE51CDC0D4944850D64E6C8CFA722
Кон врв
oho Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2008
Поени: 142
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 10:02
Originally posted by anakin anakin напиша:

ne sa mi natrili, nego samo baniraa , oti tamu sicki heha obratnino ti si dobr pich газење%20од%20смеење

Сега сериозно. Кой е тоа форум. Мислим дека не може да е на www.vmro.bg. Там некако од началото на 2009 ви нема. Знам дека во последно време кай нас много се плукаше по некой kbc. Си тоа ти?
Кон врв
KRUGER Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Март.2009
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KRUGER Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 10:39
Някой от вас да е бил в България? И като е идвал, случайно да му е направило впечатление какви са българите, дали са жълтурковци, както вие казвате :) ? Защото мен ме съмнява :Р.
Кон врв
Platenik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 3600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Platenik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 10:49
Originally posted by KRUGER KRUGER напиша:

Някой от вас да е бил в България? И като е идвал, случайно да му е направило впечатление какви са българите, дали са жълтурковци, както вие казвате :) ? Защото мен ме съмнява :Р.

Тоа е голема загатака, неможам ни самиот да разберам зошто е тоа така?!

Ќе налеташ на некоја азијатска фаца, Виетнамец, Кинез, Татар, Бугар, ама зошто дугите кои не изгледаат така, сакаат да бидат како нив, па дури и името им го користат.

Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 10:55
tamo bese vo vo 2007  februari
pobaraj go anakin
ste vidis deka sam baniram
hahahahahaha
gi rasturih sicki celijat mesec,  hahahahah
procitaj neso od men tam
hahahahaha
голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 10:59
STE NE NAJDETE NA SICKI KILOMETAR OD TUK DO KRAJA NA SVETA

газење%20од%20смеење EBAN MITKO BOMBATA, NO EDINSTVEN BUGARSKI PARTIZAN
doduse samo na film, no sepak partizan

The%20image%20“http://paper.standartnews.com/images/articles/orig_225685_bg.jpg”%20cannot%20be%20displayed,%20because%20it%20contains%20errors.

Кон врв
BG Tatar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 06.Март.2009
Поени: 146
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BG Tatar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 10:59
Originally posted by KRUGER KRUGER напиша:

Не е важно какво са видели а какво вели друже Латас и сите остали независни весници и тиливизии.
Но првото место е за големиот македонец и македонски патриот Латас.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 11:01
среќа
Григор Вачков
Големият български актьор Григор Вачков е роден през 1932 година в плевенското село Трънчовица. Дебютът му в киното е през 1960 година. Незабравима остава ролята му на Митко Бомбата в телевизионния сериал “На всеки километър”. За участието си във филма “Последно лято” получава златен медал за мъжка роля на фестивала в Сан Ремо, Италия. Последната му роля - Постол войвода във филма “Мера според мера”, остава недовършена. Попречва му смъртта. Широката популярност на актьора идва от работата му не само в киното и телевизията, но и в театъра. До края на живота си Вачков не изневерява на Сатиричния театър. Емблематични са изпълненията му в пиесите “Суматоха”, “Вражалец”, “Юнаци с умни калпаци” и в любимата му “Лазарица”, написана специално за него от Йордан Радичков.

Изменето од anakin - 10.Март.2009 во 11:03

Кон врв
taanas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Ноември.2008
Поени: 331
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај taanas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 15:29
Ти да не си гледал "На всеки километър"???
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 398399400401402 824>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.