|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 396397398399400 824> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KRUGER
ne biva, nie nemozeme da staneme, prijateli, za toa i vie tuka dojdovte, da sme neprijateli, nema druga pricina zasto vie dojdovte tuka uste poveklje da se prodlabocuva neprijatelstvoto megu nas kako lugje kako forumdzii, kako narodi ako vi e toa celta, dobro, no poradi toa jas sum site da ve baniraat ako toa ne vi e celta, togas zaminete si sami no jas negledam niedna POZITIVNA pricina da ste tuka anakin приятелство между България и Македония няма a naslov na ova tema ne e pricina, nego e posledica sto ste tuka da nebevte tuka, kje ja nemase i ova tema moj sovet, bidete lugje i zaminete si sami, i uzivajte vo ubavite raboti megju vasite brakja bugari Изменето од anakin - 09.Март.2009 во 17:26 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се сложувам со анакин най добре да не банират многу време трошам овде - не е добре |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas voopsto ne se lutam nego samo se prasuvam so barate tuka barav jas da kazete edna pozitivna rabota a ne da go analiziras moeto raspolozenje znaes svesen sum deka nemozes da najdes nitu edna pa zatoa smetam deka e degutantno vaseto prisustvo tuka |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi so se odnesuva do mene, rekov site kje ve banirav denes i sekoj nov vednas bez oko da mi trepnuva no bugi ne e pragmaticen ko mene on izgleda si e naiven optimista licno mislam deka kje morate sami da si odite, mozebi za 20 30 godini vasi i nasite deca kje se zabavuvaat na eden forum no nie toa sega nema da go postigneme zatoa odite si najdobro za site |
||
|
||
BG Tatar
Сениор Регистриран: 06.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така ли е разбираш демократиjата? А твоето разположение jас не могам да го проанализирам дека не сам доктор. И пишуваj на македонског! |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e taka, kje si ima temi za istorija koi kje bidat ubavi ovie so bugarite ne se ubavi , nitu se zabavni mozebi se samo seirdziski so kup navedi od dvete strani smetam denes deka na makedonskiot foru idividi, nemu se potrebni takvo nesto barem da doprineseme malku del za podobruvanjeto na prijatestvoto so mozebi kje se sluci za 20 30 godini so vaseto baniranje smetam so povekje kje ve banirame tuka, stanuvame povekje prijateli Изменето од Boogie - 09.Март.2009 во 18:47 |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima 7500 postiranja, toa ubo si go procital aj sega vrati se napocetok i izboj gi kolku navredi ima na temava Изменето од Boogie - 09.Март.2009 во 18:47 |
||
|
||
KRUGER
Нов член Регистриран: 08.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чрез заглавието на темата привличате вниманието на българи, аз го намерих в гоогле търсейки нещо ново за прабългарите. Вие сте агресивно настроени към България. Казах ви нещо, от което можете да научите какво представляват сегашните българи и като цяло колко е променен светът. Повече трябва да внимавате от албанците, както ние от турците, това са враговете, не сме ние.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas nebaram da mi se izvinis ne ti se izvinuvam nitu jas, a sum go pravel nevikam ne poentata ne e vo izvinuvanjeto nego vo pricinata vidi pragmaticnosta vika deka , najdobro za site nas i vas e da ve nema licno kje baram od administratorite nekoj den da mi objasnat edna pozitvina pricina , zasto dozvolucvaat seto toa so se slucuva znaes so ovde nas ne baniraat za licni navredi, toa e toa nedolicno no licno no so sekoj vas post ja navreduvate nacijata, nasa, NASA E alooooooooooo aloooooooooooo NASA E , makedonska i makonci sme ALOOOOOOOOOO a toa ako ne e za baniranje togas jas neznam nasite administratori so mislat deka pravat kje bamirat forumdzii na sitni licni navredi abe od sekoja vasa recenica nema postrasno e toa kje baram da mi go objasnat Изменето од anakin - 09.Март.2009 во 18:03 |
||
|
||
BG Tatar
Сениор Регистриран: 06.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Анакине, дали си прочетал ти лично навредите во темата?
А как мислаш ти лично, дали темата е навредлива? |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
coveku???? eeeeeeeeeeeej da si se razbirame???? jas nebaram koj kogo zasto kako ako ti e kjef , nie sme krivi ..................... jas baram da ne se slucuva, a toa moze samo ako ve nema taka da sega si zadovolen , nie sme krivi za toa i mozete gordo da si zaminete aj cao |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas nesporam, so ti znaes i neznaes jas zboruvam za totalno degutantna situacija koja e na forumot ti sakas da kazes deka ne se sl*gas samo so mene aj da ne e smesno ne se sl*gate so nieden clen na forumot taka da ne sporeduvaj ti i jas nie me irelevanti tuka vazna e samo nastanatata situacija so vaseto prisustvo ako tolku vi treba priznavanjeto ok kje vi kazam , se ste u pravo, vie ste tie najdobrite najpametnite i se znaete tocno ene od kako dobivte priznaieto, odite si.... toa li vi treba???? priznaje deka se naj naj naj oki ste naj naj naj i zaminete si so blazeno custvo deka ste naj naj naj i uzivajte vo vasata pobeda neli radi toa dojdovte da pobedite pa vi se ostvari zelbata i kje nateram site da vi priznaat deka ste super hora i da si odite kako so dolikuva na pobednicite ajde cao i da ni e uba idnina, nas bez vas i vas bez nas Изменето од anakin - 09.Март.2009 во 18:18 |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ej super odi si od tuka , super kje mi pomognes aj cao |
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се обидувам веќе со години да разберам што би е поентата бугарчиња да доаѓате тука на нашите Македонски форуми?
Еве и ја се приклучувам на Анакин и признавам дека вие бугарчињата сте нај,нај,нај,нај,нај добри во се и во сте се во право и ајт сега нека ве нема одете си од тука ако ви е целта тоа. Секоја чест на Пагане што доаѓа на форумов ради забава и муабет. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <1 396397398399400 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |