![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11981199120012011202 1402> |
Автор | |
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ABE SO E OVA ....LUGETO KAKO LUDI SE DENES ,SITE IZLEGLE DA KUPUVAAT POKLONI,SE TURKAAT, KAKO DA NEZNAM STO E UTRE....DEN KAKO I SEKOJ DRUG...TESKO NAS AKO GO CEKAME 8 MART ZA DA ISKAZIME MALO VNIMANIE KON ZENATA,MAJKATA,TETKATA.....CCCCCCCCC
![]() Изменето од mila28 - 07.Март.2009 во 18:10 |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
сдк грми надвор
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
komsi aj doj kaj ja. od 2 saat sum sama a ova rastura nadvor i strav mi e
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
комшике сега треба да одам до центар, само се мислам како ќе одам по времево
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk mene mi vikat da odam vo avtokomanda ama ne mi se ostava mackata sama doma i ona se plasi od grmenje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Nikomu nisto ne dolzam
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
SDK...konecno malku odmor i kuliranje...sto bi rekol nekoj koj najvise go sakam
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
sdk pocna telefonot
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sakam da kazam t.e. da se pofalam deka samo so mi se javija od kaj direktorot cela bagra narod (od rabota) koi momentalno se zurkaat i se derea sreken rodenden
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,..... бејб'...... смачено ми е више..... мислам..... дај
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sdk...nikomu nisto i pak kriva
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
сдк...
им честитам на сите машки што денешниот ден ќе го издржат машки ![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Среќен 8-ми Март мамичке
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11981199120012011202 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |